هنر جنگ روانی

کتاب صوتی

کتاب صوتی هنر جنگ روانی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان نیما فرحی

نام اصلی: The Art Of Psychological Warfare

ناشر: کتابراه

سال چاپ: ۱۳۹۷

شابک:

978-622-7064-18-6

خلاصه:

در استفاده از تاکتیک‌های جنگ روانی، مهم‌ترین اصل شناخت خود روانشناسی است.چیزی که شما را در جنگ روانی برتر می‌سازد از قضا درست همان چیزی‌است که به شما امکان دفاع خوبی در مقابل آن را می‌دهد.خواندن ذهن افراد مهم است چون کاری که شما می‌خواهید انجام دهید اداره‌کردن آن‌ها، جنگیدن بر سر قدرت با آن‌ها و تسلط بر افکار آن‌هاست.

بشنوید:

هنرمندان:
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس صنم کجوئی
انتخاب موسیقی صنم کجوئی

تاریخ تولید اثر: آذرماه 1397

مدت زمان اثر: 3 ساعت و 5 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

عقل و احساسنویسنده: جین آستینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب عقل و احساس نخستین رمان عاشقانه جین آستن است. جین آستن در این رمان، تقابل عقل و احساس در کامیابی‌ها و ناکامی‌های دو خواهر با ویژگی?‌های متفاوت را به تصویر می?‌کشد و دو فرجام متفاوت را برای آن‌ها رقم می‌زند. عقل و احساس رمانی کلاسیک است که در سال 1811 برای نخستین بار منتشر شد. برخی منتقدان آستن را پیشگام رمان‌های احساسی می‌دانند و او را با انعکاس واقعیت در آثارش می‌شناسند. آستن در رمان «عقل و احساس» احساسات و درونیات انسان‌ها را نشان می‌دهد و در این راه سعی نمی‌کند مخاطب را با عبارات مستقیم قانع کند؛ مخاطب کتاب از لابه‌لای گفت‌وگوها و واکنش‌های شخصیت‌های داستانی با آن‌ها آشنا می‌شود و این یکی از نقاط قوت کتاب است. ”

پرونده بالتیمورنویسنده: ژوئل دیکرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب پرونده بالتیمور برای نخستین بار در سال 2015 منتشر شد. کتاب پرونده‌ بالتیمور ادامه‌ی کتاب «پرونده‌ی هری کبر» است. در این کتاب مارکوس گلدمن، رمان‌نویس جوان بعد از حدود پنجاه سال با داستانی متفاوت برگشته است. او اکنون عاشق شده است و مشغول نوشتن سومین رمانش است. گلدمن در کتاب پرونده‌ی بالتیمور غرق در خاطرات کودکی عشق زندگی‌اش می‌شود و داستان گروه پسرانی را شرح می‌دهد که بر اثر یک اتفاق، ناگهان زندگی‌شان غرق در دروغ و حسادت و خیانت به هم می‌ریزد. یکی از نکات جذابی که ژوئل دیکر در نگارش کتاب پرونده بالتیمور رعایت کرده است، تکه تکه و شکسته نوشتن داستان است. این سبک نگارش در کتاب‌های معمایی بسیار رایج است و به رمز‌آلودتر شدن داستان کمک می‌کند؛ عدم پیروی از یک خط زمانی ثابت ذهن خوانندگان را گیج می‌کند و به جذابیت کتاب می‌افزاید. استفاده از این فرآیند در کتاب‌های «فاکنر» بسیار مشهود است. البته عدم پیروی از خط زمانی در داستان را نباید با جریان سیال ذهن اشتباه گرفت. در سبک نوشتاری جریان سیال ذهن، نویسنده خواننده را در یک لحظه در چند مکان قرار می‌دهد، در حالی‌که در کتاب پرونده‌ی بالتیمور، ژوئل دیکتر تنها بازه‌های زمانی مختلف را بدون هیچ ترتیبی روایت می‌کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools