آنگه که خود را یافتم

کتاب صوتی

کتاب صوتی آنگه که خود را یافتم

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان نازی اکبری

سرگذشت یک روانپزشک

نام اصلی: Becoming myself

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ: 1398

شابک:

978-622-99954-1-9

خلاصه:

این کتا‌ب شرح حال و سفری درازمدت از زندگی هشتاد و شش‌ساله اروین یالوم به قلم خود اوست. جدا از زندگینامه نویسنده در این کتاب، هنر یالوم در در هم بافتن داستان‌های به‌یادماندنی درمانجویان و روایات شخصی عشق و حسرت به‌خوبی نمایان است. او با به تصویر کشیدن آسیب‌پذیرترین بخش‌های درونی خود از زندگی شخصی‌اش پرده‌برداری می‌کند.
یالوم از کتاب زندگینامه‌اش اثری منحصربه‌فرد می‌سازد و به شکلی متفاوت زندگینامه‌های معمول را با تکنیک‌های درمانی، فرایند نویسندگی و زندگی خانوادگی خود همراه می‌کند.
تعمق یالوم درباره غم‌ها، شادی‌ها، یأس‌ها، شکست‌ها و دستاوردهایش و بازتاب آن‌ها از ما دعوت می‌کند تا به درون «خود» و آنچه در زندگی برای ما «معنا» دارد سفر کنیم.
با خواندن این کتاب می‌آموزید که چگونه باید همواره کاوید و فرا گرفت و رشد کرد و با حداقل حسرت به زندگی معنا بخشید، چرا که به قول خود او: «از آن‌جا که ما تنها یک شانس برای زیستن داریم، باید کامل زندگی کنیم و با حداقل حسرت و پشیمانی آن را به پایان ببریم.»

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 16 ساعت و 55 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

کلود ولگردنویسنده: ویکتور هوگوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان درباره کارگز فقیری‌است که او را با نام کلود ولگرد می‌شناسند.او در اثرفشار بیکاری برای سیرکردن شکم خود و خانواده‌اش دست به سرقت می‌زند و به زندان می‌افتد و در آنجا ناخواسته مرتکب قتل و محکوم به اعدام می‌شود. ”

وارکرفت: روز اژدهانویسنده: ریچارد ای ناکRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ماجراهای این جلد از مجموعه وارکرفت در روزگاری سپری می‌شود که ساکنینش، گذشته‌ی صلح‌آمیز آزروث را فراموش کرده‌اند. حمله‌ی لژیون سوزان مانند دستی بدخواه طومار تاریخ را درهم پیچید و حالا افراد اندکی می‌دانند الف، اژدها، کوتوله و جادوگرها روزی کنار همدیگر زندگی آرام و دوستانه‌ای داشته‌اند. هرچه اکنون در کتاب صوتی وارکرفت: روز اژدها نوشته‌ ی ریچارد ای. ناک می‌شنوید کینه، خشم و رقابت است، روایت دوره‌ای که هر نژاد و گروهی می‌خواهد سلطه‌ی خودش را بر جهان تحمیل کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools