نگاهی اجمالی به کتاب“ سخن گفتن از تحولات سیاسی-اجتماعی قرن بیستم بدون استفاده از نظریات هانا آرنت ممکن نیست. او از بزرگترین فیلسوفان قرن بیستم بود که توجه ویژهای به جریانهای فاشیسم و تمامیتخواهی داشت و کوششهایش به خلق شاهکاری مانند «آیشمن در اورشلیم» منجر شد. استقبال گسترده از این اثر باعث شهرت آرنت بهعنوان تحلیلگر آلمان نازیسم شد اما این اندیشمند به چیستی چنین حکومتهایی نیز علاقهمند بود. او در کتاب صوتی توتالیتاریسم چگونگی شکلگیری و گسترش یک دولت تمامیتخواه را مورد بررسی قرار داده و نسبت به ظهور حکومتهای مشابه در آینده هشدار میدهد.
این اثر بخش پایانی کتاب عناصر و خاستگاههای حاکمیت توتالیتر است که پیشتر توسط نشر ثالث به چاپ رسیده. بخشهای دیگر کتاب «یهودستیزی» و «امپریالیسم» نام دارند اما قسمت سوم -که بهصورت تک جلد انگلیسی نیز منتشر شده- توتالیتاریسم نام دارد و هماکنون با ترجمهی محسن ثلاثی در دسترس شما قرار دارد. جالب است بدانید نسخه اولیه این کتاب در سال 1949 یعنی سه سال پس از سقوط حکومت نازی و پیش از مرگ استالین نوشته شد اما بهدلیل تحولات اجتماعی-سیاسی جاری انتشار نیافت. هانا آرنت سرانجام در سال 1951، زمانی که جهان به ذرهای ثبات رسید و اسناد وقایع تاریخی در دسترس مگان قرار گرفت آن را منتشر کرد. ”

پینگنویسنده: استوارت ایوری گلد
نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب پینگ: قورباغهای در جستجوی برکهای جدید نوشته استوارت ایوری گلد، داستانی انگیزشی درباره خودباوری، غلبه بر سختیها و موانع و ایجاد تغییر در زندگی است و به شما یاد میدهد برای اینکه زندگی بهتر و آیندهای روشنتر داشته باشید، باید تلاش کنید و ناامید نشوید.
پینگ داستانی ساده و الهامبخش درباره قورباغهای است که به خاطر تواناییاش در انجام پرشهای بلند، شهرت دارد. برکهای که پینگ در آن زندگی میکند مدتی است کم آب شده به همین دلیل او میخواهد به جایی بهتر برود. او در میان راه با جغد آشنا میشود، پرندهای که در حقیقت یک معلم با بصیرت است و از خرد و دانشش استفاده میکند تا پینگ را متقاعد کند قبل از رسیدن به مقصد یک سفر درونی و معنوی داشته باشد. در طول سفر همهچیز طبق برنامه پیش نمیرود و این جغد و قورباغه هر دو با هم چالشهای جدیدی را تجربه میکنند. ”