استبداد

کتاب صوتی

کتاب صوتی استبداد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

بیست درس از قرن بیستم

نام اصلی: Tyranny

ناشر: نشر نو

سال چاپ: 1399

شابک:

دسته بندی: تاریخی

خلاصه:

در قرن بیستم ، دموکراسی های اروپا به ورطه فاشیسم و نازیسم و کمونیسم سقوط کردند. تاریخ اروپای قرن بیستم نشان می دهد که جوامع ممکن است از هم بپاشند، دموکراسی ها ممکن است سرنگون شوند، نظام های اخلاقی ممکن است فرو بریزند، و انسان های عادی ممکن است خود را در موقعیت هایی غیرقابل تصور بیابند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 3 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی استبداد استبداد

تیموتی اسنایدر

کتاب صوتی بازجویی از صدام بازجویی از صدام

جان نیکسون

کتاب صوتی آن فرانک آن فرانک

آن فرانک

کتاب صوتی همسفرها همسفرها

علی‌محمد افغانی

تازه‌های ماه‌آوا

پنج زبان عشق مجردهانویسنده: گری چاپمنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ البته مجردها گروه همگونی نیستند. مجردها حداقل به پنج دسته متفاوت تقسیم می شوند. بزرگترین دسته آنهایی هستند که هرگز ازدواج نکرده اند، اما چهار دسته دیگر نیز باید مورد توجه قرار بگیرند. این پنج گروه عبارتند از: 1. آن هایی که هرگز ازدواج نکرده اند. این گروه شامل مجردهای 18 سال به بالا حدود 49 میلیون نفر از مردم آمریکا را تشکیل می دهد. متوسط سن ازدواج بار اول در میان زنان به بیست و پنج سال و در میان مردان به بیست و هفت سال رسیده است. این بدان معناست که در گروه کلیِ جمعیت هجده تا بیست و چهارساله، از هر ده نفر تقریبا نُه نفر (87 درصد) هرگز ازدواج نکرده اند. 2. آن هایی که طلاق گرفته اند. امروزه 10 درصد کل بزرگسالان افرادی هستند که طلاق گرفته اند. اما به مرور زمان تعداد بیشتری از افراد متأهل با مسئله طلاق مواجه می شوند. ظرف پنج سال، 20 درصد کل ازدواج ها به طلاق منجر می شود. ظرف ده سال، یک سوم کل زوج ها از هم طلاق خواهند گرفت، و ظرف پانزده سال، 43 درصد طلاق خواهند گرفت. 3. آن هایی که جدا شده اند اما طلاق نگرفته اند. این ها افرادی هستند که قانونا هنوز متأهل اند اما دیگر زیر یک سقف زندگی نمی کنند. از نظر شیوه زندگی، آن ها بیشتر مجردند تا متأهل. ”

داستانی برای تاریکینویسنده: راینر ماریا ریلکهRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ دکتر لاسمن پس از سال‌ها دوری از کشورش تصمیم می‌گیرد برای دیدار از دو خواهرش و تجدید خاطرات کودکی به شهر زادگاهش سفر کند.همانطور که شبانه در قطار نشسته و به سمت شهرش می رود یک نام دخترانه مدام در گوشش زنگ می‌زند:کلارا.همبازی دوران کودکی‌اش اکنون کجاست و چگونه زندگی می‌کند؟تب یافتن پاسخ این سوال او را آرام نمی‌گذارد تا اینکه به ملاقات کلارا می‌رود. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools