بهترین خودمان باشیم

کتاب صوتی

کتاب صوتی بهترین خودمان باشیم

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده سلامتپاد

نام اصلی:

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1397

شابک:

دسته بندی: موفقیت/ روانشناسی

خلاصه:

تیم لیدی پاد با پیشینه ای درخشان و سال ها تجربه در کنار کارشناسان و مربیان مجرب در زمینه ورزش و تغذیه، در ادامه فعالیت حرفه ای خود، با هدف تلاش برای ایجاد سبک زندگی سالم و شادتر برای زنان، مجموعه سلامتپاد را راه اندازی کرد.

سلامتپاد قصد دارد با ایجاد یک مسیر دو طرفه میان سلامت ذهن و جسم، کمک کند که همه زنان در کنار یکدیگر، به افرادی شاد، قوی و الهام بخش بدل شوند؛ خوشحالی را تجربه کنند، قوی و مستقل رو به جلو حرکت کنند و هیچ چیز جلودار رشد آن ها نباشد.
سلامتپاد با شعار سالم زیستن در تمام مراحل زندگی و با آرزی داشتن سهمی کوچک در سلامتی و شادی بانوان سرزمینش، فعالیت خود را آغاز کرده است و این مسیر را به همراهی مخاطبان خود، پرقدرت ادامه می دهد.

بشنوید:

هنرمندان:
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس کیان شمس

مدت زمان اثر: 7 ساعت و 7 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

و من دوستت دارمنویسنده: فردریک بکمنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب داستانی کوتاه است درباره آنچه که در ازای نجات یک زندگی ، باید قربانی کنیم.اگر نه آینده، که گذشته هم مهم باشد.اگر نه،تنها جایی که می‌رویم ، بلکه ردپایی هم که بجا می‌گذاریم اهمیت داشته باشد، اگر مجبور باشیم همه دار و ندارمان را بگذاریم؛ خود را فدای چه‌کسی خواهیم کرد؟ ”

دوشنبه‌هایی که تو را می‌دیدمنویسنده: لئا ویازمسکیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب دوشنبه‌هایی که تو را می‌دیدم نوشته‌ی لئا ویازمسکی داستانی‌ست جذاب و پرکشش از علاقه‌ی دختری جوان و پیرمردی هشتاد ساله. اثری منقلب کننده و دوست داشتنی، با پایانی به یادماندنی. دوشنبه‌هایی که تو را می‌دیدم (Le vieux qui de?jeunait seul) علاوه بر استقبال خوانندگان، با تحسین بسیاری از منتقدین و رسانه‌ها هم روبرو شده. نشریه «بابیلو» نوشته: این کتاب زیبا و متاثر کننده است. با شخصیت‌هایی ماندگار در ذهن، که تنها ایرادش، کوتاه بودن آن است!» لئا ویازمسکی (Léa Wiazemsky)، نویسنده و بازیگر سینما در کتاب «دوشنبه‌هایی که تو را می‌دیدم» که اولین رمان او و برنده جایزه منتخب خواننندگان سال 2017 فرانسه است، داستانی جذاب را روایت می‌کند که اگرچه شاید نتواند آن را به شکلی تام و تمام عاشقانه دانست، اما سرشار از لحظه‌های درخشانی است که تا مدت‌ها در ذهن مخاطب باقی می‌ماند. لئا از طرف خانواده مادری نوه فرانسواً موریاک، نویسنده پر‌آوازه و برنده جایزه نوبل ادبیات در سال 1952، و از طرف خانواده پدری، وارث عنوان پرنس ویازمسکی و کنت لواچف است. مادرش رژین دفورژ نیز نویسنده و ناشر است. لئا در فیلم‌ها و تئاترهای بسیاری ایفای نقش کرده است. کلارا پیشخدمت بیست و هفت ساله، در زندگی‌اش زخمی پنهان پنهان دارد و با بحران‌ و خلائی عاطفی دست و پنجه نرم می‌کند. کلارای تنها، عاشق و دلبسته یکی از مشتری‌های پیر رستوران می‌شود که چیز زیادی از زندگی‌اش نمی‌داند. اولین مواجهه او با آنری، حس‌های تازه‌ای در او ایجاد می‌کند. با خود می‌اندیشد که پیرمرد هشتاد ساله هم، تنهاست و در همان نگاه اول مهرش را بر دل می‌نشاند. پیشخدمت جوان مدتی با تصور پیرمرد روزها را به شب می‌رساند؛ شادی‌ها و ترس‌های خود را در کنار او می‌بیند، جراتش‌ را در واگویه مشکلات زندگی‌اش می‌سنجد و در نهایت آرزو می‌کند تا بتواند به او نزدیک شود. کلارای مهربان سرانجام به آرزویش می‌رسد و دیدار میسر می‌شود. دیداری که همه‌چیز را تغییر می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools