تام سایر

کتاب صوتی

کتاب صوتی تام سایر

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده مارک تواین

ماجراجویی پرخطر

نام اصلی: The Adventures of Tom Sawyer

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1391

شابک:

978-622-6386-64-7

خلاصه:

مارک تواین در این رمان کلاسیک و ماندگارش به شرح زندگی نوجوانی می‌پردازد که در کناره رود می‌سی‌سی‌پی به‌دنیا آمده و بزرگ شده‌است.تام به همراهی دوستش هاکلبری فین به دنبال خیال‌ها و نقشه‌های ماجراجویانه‌اش می‌رود و در این راه با خطراتی نیز مواجه می‌شود.

بشنوید:

هنرمندان:
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
صدابرداری و میکس آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: مهر ماه 96

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 30 دقیقه

اجرای خاص و سرزنده‌ی امیرمحمد صمصامی از این رمان جذاب ، آن را حتی برای بزرگسالان نیز شنیدنی کرده‌است.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

ابرابلهنویسنده: ارلند لوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نویسنده با لحنی موجز و صمیمی به مسائل هستی‌شناسانه پرداخته و با نگاهی ساده به روایت مسائل پیچیده‌ای رفته که حرف زدن راجع به آن خود الفبای خاصی را می‌طلبد. جهانی که نویسنده ترسیم کرده دچار چنان سکوتی است که در تمام نقاط داستان مشهود و قابل لمس است. البته این سکوت تا انتهای داستان حاکم است یعنی تا آنجا که شخصیت داستان به امریکا سفر می‌کند. بعد از رفتن او به نیویورک فضای داستان رنگ و بوی دیگری گرفته و به گونه‌ای شلوغ و بی‌بند و بار به چشم می‌آید. خلوت بودن فضای داستان بیش از هر چیز بر تنهایی قهرمان داستان تاکید دارد. مهمترین شاخصه «ابر ابله» تنهایی آن است. تا آنجا که به نظر می‌رسد در جهانی که پیش رویمان قرار دارد او تنها جنبنده آن است. اما «ابر ابله» برای فرار از تنهایی و انزوایش به اشیا پناه می‌برد و خود را با آنها می‌شناسد. روایت داستان اول شخص است و قصه اصلی روی مرز باریکی بین شرح حال و داستان حرکت می‌کند. «ابر ابله» ما را به یاد دو شخصیت مهم در تاریخ رمان می‌اندازد که هر کدام به شکلی دردناک استعاره‌ای از انسان قرن بیستم بودند. ”

گذر از عشق‌های سمینویسنده: سوزان فورواردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در کتاب گذر از عشق‌های سمی، سوزان فوروارد، روان‌شناس سرشناس و متخصصِ حوزه‌‌ی روابط بین‌ فردی، به مهم‌‌ترین موضوع انسانی، یعنی «عشق» و احساسات و روابط عاشقانه، به ویژه در قالب عشق‌های افراطی و ناسالم که خط قرمزهای هیجانات و احساسات خوشایند و لطیف عاشقانه و لذت‌ بخش را رد کرده‌اند و در واقع، به رفتاری وسواسی و آسیب‌ زننده و حتی خطرناک تبدیل شده‌اند می‌پردازد. عشق‌هایی که یکی از طرفین رابطه دیگری را ترک کرده و رفته است، اما طرف مقابل حاضر به پذیرش این موضوع نیست، بلکه پیگیر و سمج است و برای دستیابی به خواسته‌اش تهدید می‌کند و گاه دست به اَعمال غیرمنطقی یا ابلهانه می‌زند. در این کتاب، سوزان فوروارد با مطرح‌ کردن نمونه‌های واقعی مُراجعانش، نه‌ تنها تصویری از تفاوت عشق و دوست‌ داشتن سالم و همچنین ناسالم نشان می‌دهد، بلکه با ارائه‌ی مثال‌های کاربردی از مراجعانش، برای مواجهه و کنار آمدن با این‌ گونه احساسات فلج‌ کننده، راهکارها و روش‌هایی عملی در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد و قدم‌ به‌ قدم به آنان کمک می‌کند که به زندگی عادی خود بازگردند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools