تجارت، سرعت، تفکر

کتاب صوتی

کتاب صوتی تجارت، سرعت، تفکر

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Business, Speed, Thinking

ناشر: کتابراه

سال چاپ: ۱۳۹۵

شابک:

978-622-6386-61-6

خلاصه:

بیل گیتس به خوانندگان این کتاب جذاب، آیندهای بهتر را نوید می‌دهد. او توضیح خواهد داد که دارا بودن اطلاعات بهتر و بیشتر چگونه می‌تواند باعث ایجاد شغل‌های جذابتر برای کارگران، مشتریان با دانش بیشتر و موثرتر، مدارس کارآتر و افزایش شهروندانی که بیشترین سهم را در تصمیم گیری‌های دولت‌ها دارند، شود. یک سیستم دیجیتالی به هم‌پیوسته میتواند باعث بهبود و توسعه تجارت شود. این کتاب نه تنها برای علاقه‌مندان به تجارت بلکه برای همه انسان‌ها نوشته شده‌است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذرماه 1397

مدت زمان اثر: 4 ساعت و 15 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

هنر رهبرینویسنده: رامش ک آروراRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ عنصری که باعث تمایز این کتاب با دیگر کتب مشابهش می‌شود، تاکید آن بر پرورش همه جانبه شخصیت رهبر و استراتژی‌هایی برای تکامل مواردی مانند هوش احساسی، روابط عمومی فوق‌العاده، ابتکار با قوه تخیل بالا، تیم سازی موثر، وقت شناسی، راهنمایی مشتاقانه و تصمیم گیری خردمندانه است. ”

خاطرات خون آشام- خشمنویسنده: ال.جی. اسمیتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ النا، استفن و دیمون سه شخصیت اصلی رمان خشم، سومین رمان مجموعه‌ی خاطرات خون‌آشام هستند. حضور یک شخصیت جدید در این قسمت سبب بروز اتفاقات هیجان‌انگیزی می‌شود. او کسی نیست جز کاترین، معشوق سابق استفن. در این قسمت النا به چیزی که همواره از آن می‌ترسید دچار می‌شود و ماجراهایی که میان او و کاترین رخ می‌دهد، پایانی تلخ و خون‌بار برای این قسمت رقم می‌زند. دشمنی دو برادر به اوج خود رسیده است اما استفن متوجه می‌شود دیمون تنها دشمن او نیست... طرفداران سریال محبوب خاطرات خون‌آشام، این کتاب را مملو از همان نوع تعلیق‌های دلخراش و عاشقانه‌های خشنی که در سریال وجود دارد خواهند یافت. ممکن است در نگاه اول این اثر شبیه یک رمان عاشقانه‌ی معمولی نوجوانان به نظر برسد. اما فلاش‌بک‌های استفن به قرن چهاردهم میلادی و همچنین شخصیت‌پردازی‌های قدرتمند داستان، کتاب را از یک اثر کلیشه‌ای خارج می‌کند. «خشم» قسمت سوم مجموعه رمان خاطرات خون‌آشام است که برای نخستین بار در سال 1991 منتشر شد. «بیداری»، «کشمکش»، «تجدید دیدار در تاریکی» دیگر قسمت‌های این مجموعه هستند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools