عین عاشقی

کتاب صوتی

کتاب صوتی عین عاشقی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر ویدا

سال چاپ: 1399

شابک:

خلاصه:

ما محتاج رعایتیم انگار، چه وقتی معشوقیم و کسی دوستمان می‌دارد، چه وقتی عاشقیم و کسی را دوست می‌داریم. ما، همین ما که می‌توانیم در این آشفته‌بازار فروش عشق‌‌های یک‌بارمصرف در رنگ‌ها و اندازه‌ها و مدل‌های گوناگون، با یک پیامک سر‌و‌ته یک رابطه را هم بیاوریم یا کهنه‌ای را نو کنیم، دلمان رعایت می‌خواهد؛ رعایت شدن، رعایت کردن.
رعایت، همان چیزی است که ما توی زندگی‌هامان گمش کرده‌ایم. همان که گم‌شدنش گلدان‌هایمان، آدم‌هایمان، عشق‌هایمان را خشکانده‌است

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 4 ساعت و 7 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب «برای هر مشکلی راه حلی معنوی وجود دارد» اثر «وین دایر» و ترجمه‌ی «وجیهه آیت الهی» است. با استفاده از کتاب برای هر مشکلی راه حل معنوی وجود دارد، شما می‌توانید به کمک پیگیری و انجام راه حل‌های معنوی از تمام مشکلات خود رهایی یابید. این کتاب در دو بخش تنظیم شده است اولین بخش شامل جزییات اصول بنیادی و بخش دوم شامل معروف‌ترین دعاهای است که در فصل هفتم تا سیزدهم نوشته شده است. دکتر دایر در این کتاب سعی دارد تا دیدگاه خود را به خواننده منتقل کند که ما به جسم مادی و فانی خود محدود نیستیم، بلکه روحی نامحدود داریم و موجودی معنوی و ازلی هستیم که همیشه با پروردگار خود در ارتباطیم. او به خواننده‌ی خود می‌آموزد که به جای قربانی بودن باید شاهد حوادثی باشیم که در پیرامون ما اتفاق می‌افتد. او سعی دارد که توجه خواننده را به این واقعیت جلب کند که وقتی کسی به مشکل خود نیاندیشد، بلکه خود را به نیروی معنویت بسپارد، آن مشکل از طریق نیروهای معنوی حل می‌شود. ”

مرد بزرگنویسنده: کیت کریستنسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اسکار فلدمن، نقاش اهل نیویورک و متعلق به نسل افسانه ای دهه های چهل و پنجاه میلادی بود. اما او برخلاف نقاشی های انتزاعی پولاک و روتکو، فقط به یک موضوع می پرداخت. با مرگ اسکار در سال 2001، همسرش آبیگیل، پسری مبتلا به اوتیسم و خواهرش ماکسین[که خودش یک نقاش انتزاعی شناخته شده بود]مجبور می شوند بدون او به زندگی ادامه دهند. چیزی که هیچ کس از آن اطلاعی ندارد، این است که اسکار، زندگی ای کاملا مخفی به همراه معشوقه ی دیرینه اش، تدی سنت کلود، و دخترهای دوقلویشان در بروکلین داشته است. تدی در جایی از داستان درباره ی اسکار می گوید: «نمی توانست بدون زنی در کنارش زندگی کند. این موضوع برای او، مثل آب برای گیاه بود.» اکنون دو عکاس، برای پوشش خبری زندگی اسکار فلدمن با هم رقابت می کنند و آبیگیل، ماکسین و تدی، شانس این را دارند که از زندگی و تجارب شخصی شان با اسکار، سخن بگویند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools