غریزه جنسی و سرکوبی آن در جوامع ابتدایی

کتاب صوتی

کتاب صوتی غریزه جنسی و سرکوبی آن در جوامع ابتدایی

کتاب صوتی غریزه جنسی و سرکوبی آن در جوامع ابتدایی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Sex and Repression in Savage Society

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1397

شابک:

978-964-380-348-3

دسته بندی: انگیزشی/ روانشناسی

خلاصه:

کتاب غریزه جنسی و سرکوبی آن در جوامع ابتدایی حاصل یک تحقیق و کار میدانی است که در جامه تروبریاند گینه نو واقع در اقیانوس آرام به وسیله مالینفسکی انجام میشود. این کتاب در واقع بنوعی مقایسه دو جامعه مادر تبار (در جزایر مذکور) و پدر تبار (جامعه اروپا و امریکا) و نیز مقایسه تفاوتهای طبقات مختلف جوامع کنونی با هم و با جوامع ابتداییاست. همچنین در این کتاب به وضوح ارتباط علومی همچون روانشناسی ? روانکاوی ? انسان شناسی و جامعه شناسی مورد بررسی قرار می گیرد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 8 ساعت و 9 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

ساعت شومنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب ساعت شوم، در ژانر رمان و توسط گابریل گارسیا مارکز نوشته‌شده است. این کتاب برای نخستین بار در سال 1962 منتشر شد. گابریل گارسیا مارکز این کتاب را زمانی که در پاریس زندگی می‌کرده نوشته است و عنوان اولیه کتاب « شهر لعنتی یا لعنت به این شهر» بوده است، اما مارکز بعد از بازنویسی این داشتان نامش را به ساعت شوم تغییر داد. کتاب ساعت شوم برنده‌ی جایزه‌ی ادبی کلمبیا شد، نکته جالبی که درباره‌ی این کتاب وجود دارد این است که تعدادی از شخصیت‌ها و موقعیت‌هایی که در این کتاب رخ می‌دهند، بعداً در کتاب صد سال تنهایی تکرار می‌شوند. ”

حماسه ویچر- جلد ششم- برج پرستونویسنده: آنجی سپکوفسکیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ درست در همان زمانی که آتش جنگ سراسر جهان را در خود می‌سوزاند، منجی جهان، سیری، ناگهان ناپدید می‌شود. او که در محاصره‌ی متحدان و دشمناش قرار گرفته، ناچار ظاهر راهزنی را به خود می‌گیرد تا از گزند مخالفانش در امان باشد. البته این ظاهر جدید، باعث می‌شود تا دوستدارانش هم به‌راحتی او را نشناسند. ویچر اما از پا نمی‌نشیند و گروهی از جنگاوران را گردهم می‌آورد تا جست‌و‌جوی خود را آغاز کنند. در این غوغا و همهمه‌ی جنگ، راهی برای پنهان شدن نمی‌ماند جز برج پرستو! در این بخش از سری کتاب‌های حماسه‌ی ویچر، در حالی با سیری روبه‌رو می‌شوید که به‌شدت مجروح شده و پس از اینکه به دست فیلسوف پیری از باتلاق نجات پیدا می‌کند، تصمیم می‌گیرد هر آنچه را که بر سرش آمده برای پیرمرد نجات‌دهنده‌ی خود روایت کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools