نگاهی اجمالی به کتاب“ بهترین حکایتها و ضربالمثلها و نقل قولها مفاهیم مهمی را در قالب چند کلمه کوتاه میگنجانند . اما ممکن است همین چند کلمه خیلی گولزننده باشد . شاید بهتر است بدانید که هر ضربالمثلی یک نمونه مشابه و یک نمونه متضاد دارد . از این طرف میگوییم نرود میخ آهنین در سنگ و از آن طرف مدعی میشویم که ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است . یک دفعه میگوییم یک دست صدا ندارد اما بعد میگوییم آشپز که دو تا شد غذا یا شور میشود یا بینمک . اما فکر نکنید این تناقضها اثر یکدیگر را خنثی میکنند و دست ما را خالی میگذارند . بلکه باید بدانید هر کدام از این سخنان فقط قسمتی از واقعیت را در بر میگیرند . این عبارات تنها زمانی ما را به گمراهی سوق میدهند که به جای تشخیص چیزهایی که در آن پنهان است فکر کنیم اینها خود حقیقتند . باید گفت اینطور نیست که هر کسی برای هر چیزی ضربالمثلی در آستین دارد ، در مورد هیچ چیز تفکر نمیکند . یک طوطی که چیزی جز سخن بزرگان بر زبان نمیراند خودش صاحب آن دارایی نمیشود . به همین دلیل است که بسیاری از این سخنان حکیمانه که طوطیوار تکرارشان میکنید اگر بدون تفکر و تأمل تکرار شوند حالتی حماقتگونه به خود میگیرند . این کتاب جزو آن دسته کتابهایی است که باید ساعتها در موردش به بحث و گفتگو نشست . این کتاب نه یک کتاب مرجع است و نه راهنما ، بلکه برای آن نگاشته شده تا شعله تفکر افراد اهل فکر را بیشتر دامن بزند . ”

پینگنویسنده: استوارت ایوری گلد
نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب پینگ: قورباغهای در جستجوی برکهای جدید نوشته استوارت ایوری گلد، داستانی انگیزشی درباره خودباوری، غلبه بر سختیها و موانع و ایجاد تغییر در زندگی است و به شما یاد میدهد برای اینکه زندگی بهتر و آیندهای روشنتر داشته باشید، باید تلاش کنید و ناامید نشوید.
پینگ داستانی ساده و الهامبخش درباره قورباغهای است که به خاطر تواناییاش در انجام پرشهای بلند، شهرت دارد. برکهای که پینگ در آن زندگی میکند مدتی است کم آب شده به همین دلیل او میخواهد به جایی بهتر برود. او در میان راه با جغد آشنا میشود، پرندهای که در حقیقت یک معلم با بصیرت است و از خرد و دانشش استفاده میکند تا پینگ را متقاعد کند قبل از رسیدن به مقصد یک سفر درونی و معنوی داشته باشد. در طول سفر همهچیز طبق برنامه پیش نمیرود و این جغد و قورباغه هر دو با هم چالشهای جدیدی را تجربه میکنند. ”