مرد بزرگ

کتاب صوتی

کتاب صوتی مرد بزرگ

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
برگردان سهیل سمی

برنده جایزه ی پن _ فاکنر سال 2008

نام اصلی: The great man

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-7057-29-4

خلاصه:

اسکار فلدمن، نقاش اهل نیویورک و متعلق به نسل افسانه ای دهه های چهل و پنجاه میلادی بود. اما او برخلاف نقاشی های انتزاعی پولاک و روتکو، فقط به یک موضوع می پرداخت. با مرگ اسکار در سال 2001، همسرش آبیگیل، پسری مبتلا به اوتیسم و خواهرش ماکسین[که خودش یک نقاش انتزاعی شناخته شده بود]مجبور می شوند بدون او به زندگی ادامه دهند. چیزی که هیچ کس از آن اطلاعی ندارد، این است که اسکار، زندگی ای کاملا مخفی به همراه معشوقه ی دیرینه اش، تدی سنت کلود، و دخترهای دوقلویشان در بروکلین داشته است. تدی در جایی از داستان درباره ی اسکار می گوید: «نمی توانست بدون زنی در کنارش زندگی کند. این موضوع برای او، مثل آب برای گیاه بود.» اکنون دو عکاس، برای پوشش خبری زندگی اسکار فلدمن با هم رقابت می کنند و آبیگیل، ماکسین و تدی، شانس این را دارند که از زندگی و تجارب شخصی شان با اسکار، سخن بگویند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار سروش اعتصامی
انتخاب موسیقی سروش اعتصامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 1399

مدت زمان اثر: 10 ساعت و 46 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

خزان خودکامهنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مارکز در رمان شگفت انگیز ـ خزان خودکامه - همچون دیگر آثارش شیوه رئالیسم جادویی را دنبال می‌کند. خزان خودکامه همان گونه که از نامش پیداست، روایت افول و میرایی دیکتاتوری است که از هیچ وسیله‌ای برای حفظ قدرت نمی‌گذرد ، اما سرانجام تنها و بیچاره در همان پیله‌ای که برا ی حفاظت جانش ساخته، از بین میرود. ”

مجموعه‌ی نامرئینویسنده: اشتفان تسوایگRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ راوی داستان درحال سفر با قطار به مقصد درسدن است که با همسفری آشنا می‌شود که در برلین عتیقه فروشی دارد. مرد عتیقه فروش به نقل خاطره‌ای عجیب و شنیدنی می‌پردازد که به سال‌های پس از جنگ جهانی مربوط می‌شود. دوران بحران و رکود اقتصادی.این خاطره به پیرمردی نابینا مربوط می‌شود که عاشق مجموعه‌ای هنری است که از هنرمندان سرشناس طی سال‌ها گردآوری کرده است. اما همین که عتیقه فروش عزم بازدید از مجموعه را می‌کند از زبان همسر و دختر پیرمرد حقیقتی عجیب را می‌شنود که او را تحت تاثیر قرار می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools