مسابقه ی پرش

کتاب صوتی

کتاب صوتی مسابقه ی پرش

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نگاه

سال چاپ: 1395

شابک:

978-622-7064-59-9

خلاصه:

آن کس که دائم از خودش تعریف می کند و لاف می زند لزوما بهترین نیست. جایزه واقعی نصیب کسی می شود که بدون هیاهو فقط به هدفش فکر می کند.

بشنوید:

هنرمندان:
تهیه کننده راضیه هاشمی
صدابرداری و میکس آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: 1397

مدت زمان اثر: 9 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگرش یعنی همه چیزنویسنده: جف کلرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «هیچ رویدادی به خودی خود رخ نمی‌دهد. زمانی در یک کار موفق می‌شوید که بفهمید باید خودتان با تلاش و جد و جهد آن را محقق کنی. » کتاب نگرش یعنی همه‌چیز نوشته‌ی جف کلر به شما کمک می‌کند تا مسیر موفقیت را کشف کنید و در آن مسیر قدم بزنید. این کتاب خواننده را تشویق به تغییر نگرش می‌کند و برای این تغییر این امر روشی کارآمد ارائه می‌دهد. جف کلر درباره‌ی این کتاب می‌نویسد: «هر قدر هم که طرز فکرتان مثبت یا منفی باشد، این کتاب برای‌تان مفید است. اگر طرز فکرتان منفی است، مایوس نشوید چون با استفاده از مطالب این کتاب می‌توانید نگرشی مثبت در خود ایجاد کنید و به نتایج خارق العاده‌ای در زندگی‌تان دست یاببد. و اگر هم اکنون نیز فردی مثبت اندیش هستید.، با استفاده از اصولی که در این کتاب مطرح می شود، می‌توانید به مدارج بالاتر پیروزی و موفقیت صعود کنید. بیش از بیست سال است که روی این موضوع تحقیق می‌کنم که چرا بعضی از مردم در کارهایشان موفق هستند و بعضی ناکام. در این مدت، صدها کتاب و هزاران مقاله درباره ی نگرش و موفقیت مطالعه کرده و به بیش از سه هزار ساعت نوار صوتی در این زمینه گوش داده‌ام. به علاوه، با اشخاص موفق بی شماری مصاحبه کرده‌ام تا به رمز موفقیت‌شان پی‌ببرم. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابهای هفته "حرمسرای قزافی" • آنیک_کوژان "ماجراهای شرلوک هلمز" • آرتورکانندویل نشر ثالث شخصیت هفته لیونل_مسی . معرفی موزیکی از همزه یگانه ،شهریار صیقلانی تکراری ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools