پینوکیو

کتاب صوتی

کتاب صوتی پینوکیو

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

عروسکی چوبی که به پسری واقعی تبدیل می‌شود

نام اصلی: Pinocchio

ناشر: نشر نگاه

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7057-56-0

خلاصه:

پینوکیو داستان پرماجرای عروسکی چوبی‌است که توسط پیرمردی نجار به‌نام ژپتو ساخته می‌شود ، قدم به زندگی انسان‌ها می‌گذارد و حوادث عجیب و عبرت‌انگیزی را پشت سر‌می‌گذارد.داستانی کلاسیک و جذاب که می‌توان با شیفتگی بارها آن را شنید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس صنم کجوئی
انتخاب موسیقی صنم کجوئی
تهیه کننده صنم کجوئی

تاریخ تولید اثر: شهریورماه 97

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 20 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

این کتاب شما را می‌خواباندنویسنده: جسامی هیبردRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بی‌خوابی، فکر و خیال، استرس، و باز هم بی‌خوابی، این چرخه‌ی عذاب‌آوری است که می‌تواند تمام روزتان را خراب کند. بی‌خوابی یا بدخوابی عواقب هولناکی برای بدن دارد. حتی اگر خوابیدن را دوست نداشته باشید و بخواهید از بیست و چهار ساعت شبانه روز بیشترین استفاده را ببرید، باز هم نمی‌توانید بدنتان را از خواب محروم کنید. اما جای نگرانی نیست. «جسامی هیبرد» و «جو اسمار» اینجا هستند تا کمک کنند با ساده‌ترین روش‌ها خوابی آرام و باکیفیت داشته باشید. فرقی ندارد اگر یک شب، یک ماه یا یک سال درست نخوابیده‌اید، این کتاب به شما کمک می‌کند که راحت و بهتر بخوابید. نویسندگان با اطمینان اعلام کرده‌اند که راهکارهای این کتاب بی‌تردید مفید و اثرگذار هستند. به کمک همین راهکارهاست که می‌توانید عادت‌های بدخوابیدن را با عادت‌های مثبت جایگزین کنید. ”

مدرکنویسنده: آگوتا کریستفRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب مدرک، دومین جلد از سه‌گانه‌ی دوقلوها اثر آگوتا کریستف است. این کتاب در سال 1988 منتشر شد. و مانند دو جلد دیگر این سه‌گانه بسیار پرطرفدار بود. انتشارات مروارید، ناشر تخصصی این سه‌گانه درباره‌ی این کتاب می‌نویسد: « امروز یک نامه دریافت کردم یک نامه رسمی. آنجاست، روی میزم می توانید بخوانیدش. نامه اعاده حیثیت توماس است، نامه بی گناهی اش. هیچ وقت شک نداشتم که او بی گناه است. آنها برام نوشته اند: شوهرتان بی گناه بود، او را اشتباهی کشتیم. ما آدم های زیادی را اشتباهی کشته ایم، اما حالا همه چیز سر و سامان گرفته است، ما پوزش می خواهیم و قول می دهیم که دیگر چنین اشتباه هایی تکرار نشود. آنها می کشند و اعاده حیثیت می کنند. آنها معذرت می خواهند ولی توماس مرده! می توانند دوباره او را زنده کنند؟ می توانند آن شبی را پاک کنند که همه موهام سفید شد، شبی که دیوانه شدم؟» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools