پینوکیو

کتاب صوتی

کتاب صوتی پینوکیو

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

عروسکی چوبی که به پسری واقعی تبدیل می‌شود

نام اصلی: Pinocchio

ناشر: نشر نگاه

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7057-56-0

خلاصه:

پینوکیو داستان پرماجرای عروسکی چوبی‌است که توسط پیرمردی نجار به‌نام ژپتو ساخته می‌شود ، قدم به زندگی انسان‌ها می‌گذارد و حوادث عجیب و عبرت‌انگیزی را پشت سر‌می‌گذارد.داستانی کلاسیک و جذاب که می‌توان با شیفتگی بارها آن را شنید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس صنم کجوئی
انتخاب موسیقی صنم کجوئی
تهیه کننده صنم کجوئی

تاریخ تولید اثر: شهریورماه 97

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 20 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

بچه های صحرانویسنده: واریس دیریRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بچه های صحرا پرده از واقعیت پنهانی بر می دارد و جزئیات و روند تحقیق و تفحص هایی را مرور می کند که پیرامون مثله سازی جنسی زنان در اروپا صورت گرفته است. بدیهی است وقتی از این رسم شوم صحبت می شود، ناخودآگاه ذهن به جستجوی مناطقی می پردازد که ظاهرا هنوز با تمدن فاصله ی زیادی دارند. اما این کتاب نشان می دهد نه فقط در آفریقای خشن یا آسیای سنت گرا بلکه این عمل در قلب جهان مدرن نیز انجام می گیرد: اروپا ! واریس دیری مانکن زن بین‌المللی سومالیایی‌تبار، نویسنده و سخنگوی حقوق زنان در آفریقاست و به عنوان سفیر سازمان ملل متحد در راه توقف بریدن آلت زنانه (ختنه زنان) جهان فعالیت می‌کند. دوران کودکی او در زندگی کوچ نشینی به ویژه در نگهداری از حیوانات گذشته‌است. در کودکی ختنه شده‌است و در 12 سالگی از زندگی کوچ نشینی صحرایی و ازدواج اجباری فرار کرد چون پدرش در مقابل پنج شتر، او را به عقد مردی شصت ساله درآورد... ”

کالبدشکافی ترورنویسنده: اندرو سینکلرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شاید اگر از ما بپرسند نخستین ترور به چه زمانی برمی‌گردد، با کمی تجسس در حافظه‌ی خود به این نتیجه برسیم که قدمت چندانی ندارد و احتمالاً همزمان یا کمی پیشتر از جنگ‌های جهانی رخ داده است. همین که شنیدن نخستین مطالب کتاب صوتی کالبد شکافی ترور را آغاز کنید و با اندرو سینکلر همراه شوید، می‌بینید که ریشه‌های ترور به جایی در دل تاریک‌ترین دالان‌های تاریخ می‌رسد. به نقطه‌ای که هیچ مورخ یا کتاب تاریخی نتوانسته به آن دسترسی داشته باشد. کتاب‌های دینی به ما می‌گویند نخستین ترور با قتل هابیل به دست قابیل اتفاق افتاد. درست است که در آن زمان هنوز حکومتی با مفهوم امروزی شکل نگرفته بود و طمع سیاسی پا به دنیای آدم‌ها نگذاشته بود، اما این قتل را که نخستین کشتار به دست آدمیان به حساب می‌آید، می‌توانیم نقطه‌ی آغازی برای ترورهای امروزی بدانیم. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools