آخر هفته

کتاب صوتی

کتاب صوتی آخر هفته

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آن بیتی
برگردان حسن ملکی

داستان گذراندن تعطیلاتی ناخوشایند

نام اصلی: Weekend

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۷۹

شابک:

978-622-6386-43-2

خلاصه:

لنور خود را برای گذراندن یک آخر هفته‌ی دیگر آماده می‌کند.همسرش جورج خیلی اهل مراوده و معاشرت با مهمانان است و هر آخر هفته به اصرار جورج ، آنها میزبان دوستان و دانشجویان سابق جورج هستند.این آخر هفته‌ها چندان مطابق میل لنور نیستند، چرا که به دلیل زیاده‌روی جورج ، لنور ناچار است در طول هفته بدخلقی‌های او را تحمل کند و مهم‌تر از همه این است که لنور خبر دارد در غیاب او و برای خوشامد مهمانانش تحقیرش می‌کند.با همه ی اینها لنور صبورانه برای حفظ این رابطه تلاش می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 51 دقیقه

اجرایی رئالیستی از داستانی خانوادگی

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

تازه‌های ماه‌آوا

آرامش در پرتو ایماننویسنده: جوئل اوستینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب آرامش در پرتو ایمان نوشته‌ی کشیش مشهور جوئل آستین است. این کتاب دارای 31 کلام معجزه‌گر برای کامیابی در زندگی است. در واقع این کتاب شامل 31 پاراگراف است که به عنوان فصل در این کتاب آمده است. نویسنده در هر فصل قدت کلام را به کار گرفته و در جهت مکالمه با خود ایجاد انگیزه و ایمان در فرد آن را به کار می‌برد. خواندن مطالب این کتاب به شکلی است که گویی کتاب مناجات در دست گرفته‌اید و نیروی افکارتان را به کلمات تبدیل کرده‌اید و در نهایت این قدرت خاص به شما کمک می‌کند در زندگی به کامیابی برسید. این کتاب در دسته کتاب‌های روانشناسی با موضوع مکالمه با خود، جنبه‌های مذهبی و مسیحیت قرار دارد و الهام‌بخش بسیاری از افراد در نگرش مثبت و تغییر افکار است. ساختار و تعداد فصل‌های کتاب به گونه‌ای است که می‌توانید از شروع ماه هر روز یکی از آن‌ها را بخوانید. هر فصل با عبارت تاکیدی «من ایمان دارم که ...» شروع شده است. ”

سرونویسنده: سه نقطهRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ آلبوم آلترنیتو راک سه نقطه گیتار الکتریک و کیبورد: سروش اعتصامی اگیتار لکتریک: کیان شمس گیتار باس و بک وکال: عطا تاسه درامز: مهراد معتمدی وکال و گیتار آکوستیک : آرش رستمی ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools