بر دیوار کافه

کتاب صوتی

کتاب صوتی بر دیوار کافه

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

جان‌گرفتن داستان یادداشت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های روی دیوار

نام اصلی: On The Cafe's Wall

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: ۱۳۹۴

شابک:

978-622-6386-34-0

دسته بندی: رمان/ هنری/ فلسفی

خلاصه:

داستان از زبان مردی روایت می‌شود که سال‌های جوانی را در پاریس به تحصیل در رشته‌ی سینما گذرانده است. او برای ما چگونگی ساخته شدن فیلمی را نقل می‌کند که از بیست اپیزود تشکیل شده است، ماجرای این بیست اپیزود همگی مستند و برگرفته از یادداشت‌های کوتاهی است که راوی داستان، آنها را بر دیوار کافه‌ای در پاریس دیده و یادداشت کرده است و سپس به سراغ تک تک افرادی رفته که آن یادداشت‌ها را نوشته‌اند و از آنان می‌خواهد در مقابل دوربین او داستان زندگی‌شان را تعریف کنند.
قلم خیال پرداز و شاعرانه احمدرضا احمدی این داستان‌ها و صاحبانشان را برای همیشه در ذهن و روحمان ثبت می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 1396

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 33 دقیقه

بر دیوار کافه را نمی‌توان با معیارهای کلاسیک دانست.احمدرضا احمدی - با پیشینه قابل توجه در شعر - به سبک خاصی نکرده و در طیف گسترده‌ای ، از مستندگرایی تا پنهان ترین لایه‌های درون آدم ها،دست به نگارش زده‌است.در اجرای صوتی اثر هم با جدیت تلاش شده تا این ویژگی حفظ و لحن صمیمی و در عین حال بی‌پروای نویسنده حفظ شود.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 5

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

امیرحسین تمجیدی

7 اسفند 1396 ساعت 03:33

باسلام خواستم خواهش بکنم که در اطلاعات کتاب مدت زمان اجرای صوتی رو هم ذکر کنید و همچنین می‌خواستم خواهش کنم که امکان پرداخت ارزی رو هم اضافه کنید. من در خارج از کشور هستم و تنها راهی که برای خرید محصولات شما دارم خرید اونها از طریق سایت طاقچه هست که متاسفانه تمام محصولات شما اونجا ارائه نمی‌شه. با تشکر

محسن کیاندوست

13 اسفند 1396 ساعت 13:14

زمان کارها به توضیحات اثر اضافه شد.

محسن کیاندوست

13 اسفند 1396 ساعت 10:14

با سلام و تشکر، مطلب شما به مدیریت مجموعه انتقال داده شد.

احمد غلامی

26 بهمن 1396 ساعت 18:14

اگر این امکان وجود داشته باشد که بتوان کل کتاب را از طریق یک لینک دانلود کرد خیلی خوب بود

محسن کیاندوست

27 بهمن 1396 ساعت 23:38

با تشکر از توجه شما.
به دلیل حجم بالای بعضی از کارها و برای دانلود راحت تر، به چند فایل تقسیم شده اند. پیشنهاد شما بررسی و امیدواریم در آینده پیشنهاد شما را عملی کنیم.

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی دژ درون دژ درون

آینتسل گانگر

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

تازه‌های ماه‌آوا

قدرت ارادهنویسنده: پل ژاگوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب قدرت اراده نوشته ی پل ژاگو روش عملی تاثیر بر خویش، دیگران و سرنوشت را آموزش می دهد. حواس پنجگانه ما پیوسته تحت تاثیر احساسات متعددی هستند که بر ذهن و روان اثر میگذراند و چه خوب می شد اگر میتوانستیم تاثیر آنها را معقولانه سازیم. در این‌ کتاب‌ روشِ پرورش‌ اراده‌ تشریح‌ می‌شود تا اولاً بتوان‌ بر خود مسلط‌ شد، ثانیاً چگونگی‌ تأثیر از فاصله‌ یا راه‌ دور بر یک‌ یا چند شخص‌ فرا گرفته‌ شود، و بالاخره‌ (برای‌ کسانی‌ که‌ مایل‌ به‌ آزمایش‌ هستند) چگونگی‌ و نحوه‌ اجرای‌ روش‌های‌ تنظیم‌ ارادی‌ سرنوشت‌ روشن‌ شود. قدرت‌ اراده‌ روش‌ عملی‌ تأثیر بر خویشتن‌، بر دیگران‌ و بر سرنوشت‌ خویش‌ را به‌ ما می‌آموزد. ”

منظومه پیامبر نامبعوثنویسنده: علی اتحادRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «منظومه‌ی پیامبر نامبعوث» همان‌طور که از نام‌اش بر می‌آید روایتی بلند و شاعرانه است. برای من نوشتن این روایت همچون آبتنی کردن در حوض خاطرات بود. این خاطرات گاهی راه به ادبیات می‌برد و گاه به اسطوره و گاه به روایات تاریخی و گاه به روایات زیست فردی‌ام. خیال می‌کنم که زیست یک یک ما چیزی از این دست است. ما خاطرات قرن‌ها را در خود انبار کرده‌ایم. ما صندوق‌های مملو از خاطراتی هستیم که آن‌ها را یا خود تجربه کرده‌ایم یا پدرمان یا مادرمان یا مادر بزرگ‌ها و پدر بزرگ‌هامان و این همه با آن چه خوانده‌ایم و شنیده‌ایم در آمیخته است تا صندوق را لبالب کند. همه‌ی ما گاهی در خلوت‌مان زیست‌مان را با سرشکستگی شخصیت‌های غم‌نامه‌ها پیوند زده‌ایم. همه‌ی ما گاهی در خلوت‌مان خود را در لباس یک قهرمان دیده‌ایم. همه‌ی ما گاهی در خلوت‌مان احساس کرده‌ایم که خوشبخت‌ترین مردمان روی زمین‌ا‌یم. همه‌ی ما در خلوت‌مان احساس کرده‌ایم که ناگهان دیگر ذره‌ای ایمان برای‌مان نمانده است. همه‌ی ما لحظاتی در زندگی‌مان داشته‌ایم که خیال کرده‌ایم کسی در گوش‌مان چیزی نجوا می‌کند و ایمان از دست‌رفته‌مان را دوباره و به ناگهان باز یافته‌ایم. همه‌ی ما تلخی بی‌مانند تنهایی را زیر دندان مزه کرده‌ایم و همه‌مان در بزنگاهی با خود خیال کرده‌ایم که چشمان کسی بر ماست و تا زمانی که چشم‌های او ما را تماشا می‌کنند به ما گزندی نخواهد رسید. این‌ها، یک به یک این‌ها، برای من معنای انسانیت است. ما فرزندان شوربختی و شادی، فرزندان صبر و بی‌قراری، فرزندان توامان تنگدستی و ثروت‌ایم. «منظومه‌ی پیامبر نامبعوث» تک‌گویی بلندیست که به همین‌ها می‌پردازد و الگوی متنی کار هم زیر تاثیر متون کهن و چکامه‌های آیینی است. جهان متنی مورد ستایش من؛ در ادبیات قرون پیش جای گرفته است و این دلبستگی گاه آن چنان کرانه‌هاش را گسترش می‌دهد که به خواب‌هام سرریز می‌کند. بسیاری از این رویاهای روز و رویاهای شب درون متن «منظومه‌ی‌ پیامبر نامبعوث» جای گرفته‌اند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools