بچه‌ها در جشن تولد

کتاب صوتی

کتاب صوتی بچه‌ها در جشن تولد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

تاثیر خاطرات کودکی و نوجوانی در روابط بزرگسالی

نام اصلی: Children on their birthday

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-7057-50-8

خلاصه:

این کتاب صوتی از سه داستان به نام‌های: بچه‌ها در جشن تولد ، خاطره یک کریسمس ، درخت شب تشکیل شده‌است که همگی بر محور خاطرات دوران کودکی و نوجوانی روایت می‌شوند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 97

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 30 دقیقه

برنده جایزه ا.هنری سال 1984 و برنده جایزه ادگار آلن پور

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی پزشک دهکده پزشک دهکده

فرانتس کافکا

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی گنج گنج

گراتزیا دلددا

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی راز جنگل پیر راز جنگل پیر

دینو بوتزاتی

تازه‌های ماه‌آوا

و من دوستت دارمنویسنده: فردریک بکمنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب داستانی کوتاه است درباره آنچه که در ازای نجات یک زندگی ، باید قربانی کنیم.اگر نه آینده، که گذشته هم مهم باشد.اگر نه،تنها جایی که می‌رویم ، بلکه ردپایی هم که بجا می‌گذاریم اهمیت داشته باشد، اگر مجبور باشیم همه دار و ندارمان را بگذاریم؛ خود را فدای چه‌کسی خواهیم کرد؟ ”

کلاغی که با خدا حرف زدنویسنده: کریستوفر فاسترRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ شب به زودی سراسر جنگل را فرا گرفت. قورباغه‌های برکه آواز جمعی خود را شروع کردند. چند زاغچه مدت کوتاهی روی درخت مجاور با هم مشاجره کردند. جغدی در فاصله‌ای دوردست می‌خواند. از دور صدای گرگ می‌آمد. آخرین فکر سام، وقتی به خواب فرو می‌رفت، این بود که هنوز برای جوجه‌هایشان اسم انتخاب نکرده‌اند. با خود گفت: «باید فردا صبح در این باره صحبت کنیم.» پلک‌های سام به آرامی بسته شدند و او کلاغ‌وار تبسم کرد، همان لحظه اسمی از خاطرش گذاشت؛ اسمی برای آن جوجه‌ای که باعث افکار گوناگون، پیش‌بینی و هیجان او شده بود. جآشوا. او را جآشوا می‌خواندند، و این نام پدربزرگ سام و همسر اسمرالدا بود. جآشوا نام خوبی برای قهرمان بود، مگر نه؟ ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools