بچه‌ها در جشن تولد

کتاب صوتی

کتاب صوتی بچه‌ها در جشن تولد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

تاثیر خاطرات کودکی و نوجوانی در روابط بزرگسالی

نام اصلی: Children on their birthday

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-7057-50-8

خلاصه:

این کتاب صوتی از سه داستان به نام‌های: بچه‌ها در جشن تولد ، خاطره یک کریسمس ، درخت شب تشکیل شده‌است که همگی بر محور خاطرات دوران کودکی و نوجوانی روایت می‌شوند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مردادماه 97

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 30 دقیقه

برنده جایزه ا.هنری سال 1984 و برنده جایزه ادگار آلن پور

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی پزشک دهکده پزشک دهکده

فرانتس کافکا

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی گنج گنج

گراتزیا دلددا

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی راز جنگل پیر راز جنگل پیر

دینو بوتزاتی

تازه‌های ماه‌آوا

حاصل عمرنویسنده: سامرست موآمRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ سامرست موآم داستان نویسی و نمایشنامه نویس شهیر انگلیسی در این اثر همانطور که از نامش پیداست حاصل یک عمر زندگی و نوشتن را با علاقمندانش در میان می‌گذارد. ”

چگونه زندگی را آسان کنیمنویسنده: ریچارد کارلسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ هر زمان که با اخبار و حوادث بد روبرو می‌شویم، مثلاً روبرویی با یک فرد آزار دهنده و یا نوعی نا امیدی، غالباً ما نوعی از واکنش را نسبت به زندگی از خود بروز می‌دهیم؛ که البته خیلی هم به کارمان نمی‌آید. در این موقعیت معمولاً رفتارات بی‌تناسب، پافشاری مستمر بر موضوع و تمرکز بر روی جنبه‌های منفی زندگی از ما بروز می‌کند. وقتی ما در مقابل چیزهای کوچک از حرکت باز می‌ایستیم. خسته، آزرده و رنجور می‌شویم، همین چیزها نه تنها ما را خسته و فرسوده می‌کنند بلکه در روش و راه زندگی نیز ما را دچار مشکل می‌سازند. آنگاه است که تصویر بزرگتر را از دست می‌دهیم و با تمرکز بر وجوه منفی، دیگران را که کمک کننده ما هستند، آزار می‌دهیم. به بیانی دیگر، به گونه‌ای زندگی می‌کنیم که انگار مجبور به زنده بودن بوده‌ایم. به جای حل مشکلات، آن‌ها را با هم در می‌آمیزیم و زندگی خود را تبدیل به پرده‌های مکرر نمایش می‌کنیم. بعد ناگهان خود را در مقابل مشکلات بزرگ می‌بینیم. حالا یادمان می‌افتد که باید به مبارزه بپردازیم اما عملاً رسم کارزار را در حل کردن مشکل، فراموش می‌کنیم. در حقیقت، راه روشن زندگی پیش روی ماست. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools