طبقه تن‌پرور

کتاب صوتی

کتاب صوتی طبقه تن‌پرور

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

تن‌پرورها چه کسانی هستند و این طبقه چگونه شکل گرفته‌است

نام اصلی: The Theory of the Leisure Class

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: ۱۳۹۵

شابک:

978-622-99445-9-2

خلاصه:

وبلن ، اقتصاددان و جامعه‌شناس ، در این کتاب با زبانی روان و همه‌فهم تحلیلی دارد از کارکردها و نماد‌های مشخص طبقه بالای جامعه.در این کتاب با واقعیت‌های جامعه سرمایه‌داری و نقش و عملکرد طبقه تن‌پرور در تحولات و رویکرد جامعه بیشتر آشنا می‌شنویم.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده عمار تفتی
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خرداد ماه 97

مدت زمان اثر: 3 ساعت و 22 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

تازه‌های ماه‌آوا

پنجاه و دو پله تا ثروتمند شدننویسنده: ناپلئون هیلRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ناپلئون هیل چهره‌ی شناخته شده‌ی ادبیات موفقیت است. او پس از مصاحبه با افرادی چون توماس ادیسون، الکساندر گراهام‌بل، هنری فورد و... راز موفقیت این گونه افراد را شنید و بر این اساس کتاب‌هایی نوشت که میلیون‌ها خواننده در سراسر دنیا لب به تحسینش گشودند. این مقالات ساده ولی چالش برانگیزند و به شما در یافتن راه‌حل‌ها یاری می‌رسانند. کتاب را 52پله تا ثروتمند شدن نامیده‌اند، چون هر پله راهی است به سوی منفعت و سود شما. ”

دجله به حال تو ناله کندنویسنده: امیلی ین ملفتوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ رمان صوتی دجله به حال تو ناله کند نوشته امیلی ین بلفتو راوی تراژدی زن‌کشی در خاورمیانه و مخصوصاً عراق است. در کشوری جنگ‌زده، اشغال‌شده، درگیر تروریسم و عملاً بدون حکومت، توجهات همیشه به مسائل سیاسی معطوف است اما در لایه‌های پایین‌تر جامعه و در میان حاشیه‌نشین‌ها، بحران‌های هولناک‌تری وجود دارد که زیر اخبار سیاسی دفن شده‌اند. تعصب، زن‌ستیزی و زن‌کشی ازجمله همین فجایع هستند که کسی به آن‌ها اهمیت نمی‌دهد یا سعی می‌کند نادیده‌شان بگیرد و آن‌ها را ناچیز بشمارد. حتی در عصر حاضر، با تغییر شاخصه‌های فرهنگی و بالا رفتن سواد، باز هم جزم‌اندیشی وجود دارد و قربانی می‌گیرد و حضور آمریکا و تغییر دولت‌ها هم نتوانسته خللی در این عقاید به‌وجود آورد. به‌این‌صورت در کوران جنگ و بمباران، هنوز هم زن‌کشی در بسیاری از مناطق مثل مناسکی مقدس اجرا می‌شود... ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools