قصه‌ها و افسانه‌ها

کتاب صوتی

کتاب صوتی قصه‌ها و افسانه‌ها

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

افسانه‌ها برای گروه سنی خاصی ساخته نمی‌شود

نام اصلی: Fables and Legends

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: ۱۳۹۳

شابک:

978-622-6386-58-6

خلاصه:

شاید همگان لئوناردو داوینچی را بیشتر یک نقاش یا پیکره ساز بشناسند.اما او در نویسندگی هم به همان اندازه ذوق وخلاقیت داشت.کتاب حاضر مجموعه‌ای از قصه‌ها و افسانه‌های کوتاه است که الهام گرفته از عناصر می‌باشند.این افسانه‌ها اغلب با نتیجه ای اخلاقی همراه هستند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی

تاریخ تولید اثر: شهریور ماه 96

مدت زمان اثر: 3 ساعت

نحوه اجرای قصه‌ها و افسانه‌ها با این هدف بود که برای مخاطبان تمام سنین شنیدنی باشد و به گروه سنی خاصی اختصاص نیابد.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

راز بین دو نفرنویسنده: کارن ام.مک‌منسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب راز بین دو نفر نوشته‌ی کارن ام. مک منس، قصه نوجوانی را به تصویر می‌کشد که نزد مادربزرگش در شهر دیگری رفته و در آنجا اتفاقات رمزآلودی برایش رخ می‌دهد که او را سردرگم و وحشت‌زده می‌کند. الری وارد شهر کوچکی به نام اکوریج می‌شود، شهری که تا به حال در آنجا نبوده و چیزهای عجیبی در موردش به گوشش رسیده است. در این شهر مردم همدیگر را می‌شناسند و روابطشان بسیار در هم گره خورده است. خاله‌ی الری زمانی که 17 ساله بود در این شهر گم شد. 5 سال قبل نیز یکی از برندگان مراسم رقص مدرسه کشته شد و این‌گونه نام این شهر بین مردم پیچید. اکنون الری با شرایطی که برایش به وجود می‌آید ناچار است به این شهر برود و با مادربزرگش که خیلی او را نمی‌شناسد، زندگی کند. هر چند شهر اکوریج در ظاهر زیبا به نظر می‌رسد با این حال اسراری در خود پنهان دارد. پیش از اینکه سال تحصیلی الری آغاز می‌شود، فردی به شکل‌های گوناگون ادعا می‌کند که در روزهای آینده قتلی رخ خواهد داد و پیوسته هشدار می‌دهد که مراسم رقص آن سال نیز به همان خطرناکی و وحشتناکی پنج سال قبل خواهد بود. ”

چه قدر خوبیم مانویسنده: ابراهیم رهاRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ما مردم عین دسته‌ی گلیم، لااقل بخش اول این عبارت دوقسمتی را مطمئنم. رفتار ما، واکنش‌های ما، اطوار ما، برخوردهای ما... یکی از یکی بهتر.ما مردمانی زیبا جادار مطمئن هستیم که اعتمادبه‌نفسمان یکجاهایی از آسمان را انشقاق داده است. حالا من در این کتاب سعی کرده‌ام به زبانی که به هیچ جای کس مان برنخورد، رفتارهای اجتماعی و فراگیرمان را که تبعاتش صاف می‌رود تو... توی چشم خودمان مرور کنیم. اگر از دسته‌گل بودن خود، اطرافیان، فامیل، دوست، راننده‌ی خطی دور میدان یا سوپرمارکت محله‌تان به تنگ آمده‌اید این کتاب را بخوانید... ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools