ماجراهای اربی

کتاب صوتی

کتاب صوتی ماجراهای اربی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

ربات کوچولو فرار می‌کند

نام اصلی: Orbis Abenteuer

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ: ۱۳۹۷

شابک:

978-622-7064-48-3

خلاصه:

در اصل اربی ابر ربات کوچک و هوشمند، برای کشف فضا ساخته شد. اما قبل از اینکه مخترعانش بتوانند او را به فضا بفرستند، از دستشان فرار کرد.
متاسفانه باتری اربی خیلی زود تمام شد ...
خوشبختانه فورا دو تا دوست خوب این ربات حلبی کوچک را پیدا کردند.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده آرش رستمی
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
انتخاب موسیقی سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: شهریورماه 98

مدت زمان اثر: 2 ساعت و 36 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

مالوینویسنده: ساموئل بکتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ به دنبال کتابی برای کاوش درون ذات انسانی هستید؟ تمایل دارید در داستانی پرشور غرق شوید؟ آیا خودتان را فردی کنجکاو می‌دانید که سعی دارد در هر داستان گوشه‌ای از رازهای پنهان بشر را کشف کند؟ اگر خودتان را عضوی از این سه گروه می‌دانید، از مطالعه‌ی کتاب صوتی مالوی نوشته‌ی ساموئل بکت که در سبک جریان سیال ذهن تألیف شده لذت خواهید برد. راوی بخش ابتدایی این اثر، مردی به نام ژاک مالوی است که اطلاعات اندکی از او داریم. مالوی در اتاق مادرش زندگی می‌کند، مردی ناشناس هر هفته به دیدار او می‌آید تا دست‌نوشته‌هایش را با خود ببرد و هفته‌ی بعد، زمان گرفتن نوشته‌های جدید آن‌ها را به او پس می‌دهد. مالوی در ابتدای کتاب روال تکراری زندگی خود را شرح می‌دهد و این تنها بخش رمان است که به داستان، در معنای رایجی که آن را می‌شناسیم، شباهت دارد. ”

خودآموز دیکتاتورهانویسنده: رندال وودRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ از همان زمانی که اجدادمان با مفهوم «مدنیت» آشنا شدند و ضرورت وجود پدیده‌ای به اسم «حکومت» را درک کردند، «دیکتاتوری» به زندگی اجتماعی انسان‌ها قدم گذاشت. اصولاً هیچ دوره‌ای از تاریخ را سراغ نداریم که در گوشه‌ای از دنیا استبداد و عوامل آن جولان ندهند. بااین‌حال، کمتر کتاب تاریخی یا سیاسی‌ای نوشته شده که هدفش بررسی روش مشترک دیکتاتورها باشد. رندال وود و کارمینه دولوکا از معدود پژوهشگران و نویسندگانی هستند که جریان‌های تاریخی و اجتماعی را به این دید نگاه کرده‌اند که دستورالعمل دیکتاتورها را کشف کنند و با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند. نه، اشتباه نکنید! قرار نیست با شنیدن این کتاب دیکتاتور شوید یا مدرسه‌ی دیکتاتورپروری راه بیندازید. هدف نویسندگان آن است که پدیده‌ی استبداد و دیکتاتوری را به بحث بنشینند و با اشاره به ده‌ها نمونه‌ی واقعی، مشخصات دیکتاتورها را برایتان روشن کنند. کتاب صوتی خودآموز دیکتاتورها زبان طنز و کنایه را برای بازگویی تلخ‌ترین رویدادهای تاریخ برگزیده است. البته با دانستن این نکته ممکن است تصور کنید شاید اطلاعات نویسندگان چندان جدی نباشد و بهتر است شما هم این کتاب را جدی نگیرید اما برعکس، اطلاعاتی که در این اثر ارائه شده همگی با تفحص در مستندات تاریخی و اسناد معتبر به دست آمده‌اند. پانویس‌های مفصل کتاب نیز به شما کمک می‌کنند حتی اگر خیلی هم در جریان وقایع تاریخی نیستید، بازهم اشاره‌های تاریخی اثر حاضر را به خوبی درک کنید. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools