مجموعه‌ی نامرئی

کتاب صوتی

کتاب صوتی مجموعه‌ی نامرئی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

داستانی خاطره‌انگیز از دلبستگی به آنچه که زمانی بود

نام اصلی: Unsichtbaren sammlung

ناشر: نشر چشمه

سال چاپ: ۱۳۸۰

شابک:

978-622-6386-13-5

خلاصه:

راوی داستان درحال سفر با قطار به مقصد درسدن است که با همسفری آشنا می‌شود که در برلین عتیقه فروشی دارد. مرد عتیقه فروش به نقل خاطره‌ای عجیب و شنیدنی می‌پردازد که به سال‌های پس از جنگ جهانی مربوط می‌شود. دوران بحران و رکود اقتصادی.این خاطره به پیرمردی نابینا مربوط می‌شود که عاشق مجموعه‌ای هنری است که از هنرمندان سرشناس طی سال‌ها گردآوری کرده است. اما همین که عتیقه فروش عزم بازدید از مجموعه را می‌کند از زبان همسر و دختر پیرمرد حقیقتی عجیب را می‌شنود که او را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار سروش اعتصامی
انتخاب موسیقی آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خرداد 1396

مدت زمان اثر: 58 دقیقه

در اجرای این داستان که سرشار از حس نوستالژیک و عواطف عمیق انسانی است،با بهره مندی از صدای خاطره انگیز فریدون اسماعیلی سعی شده تا شنونده از همان ابتدا با حال و هوای اثر همراه شود.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ دکتر ویلیام گرین رئیس بخش درمان ناخوشی‌های روانی بیمارستان هنگ کنگ درباره این کتاب می‌گوید: با آنکه آلن کار در کار خود مدعی داشتن تخصص در تغییر رفتار نیست، باید این واقعیت را پذیرفت که در میان این همه روان‌شناس و متخصص ناخوشی‌های روانی که در ابداع شیوه‌ای ساده و کارآمد برای ترک سیگار عاجز مانده‌اند ، وی به موفقیت در خور تحسینی دست یافته‌است. ”

ذهنِ ذن، ذهن آغازگرنویسنده: شونریو سوزوکیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب از روی گفتارهای شونریو سوزوکی، یکی از اثرگذارترین معلمان معنوی قرن بیستم، گردآوری و ثبت شده است. سوزوکی دو دهه‌ی آخر زندگی‌اش را در مراکز اقماری تمرین ذن در غرب امریکا به تدریس پرداخت. سوزوکی در این کتاب بی‌پیرایه و صریح حرف می‌زند. او از بودیسم در مقام مذهب یا فاسفه راززدایی می‌کند و مدام توجه ما را به سمت تمرین ساده و کاملِ نشستن سوق می دهد تا بلکه ذهن خود را از راه مراقبه تصفیه کنیم. گرچه هم? ما بسته به خصائل فرهنگی و شخصی‌مان مسیرهای متفاوتی را برای زندگی برمی‌گزینیم، اما میل غایی‌مان یکی است: اینکه آزادانه خود را ابراز کنیم و از توهم رها باشیم. فارغ از اینکه مراقبه‌گر باشیم یا نه، سوزوکی با این کتاب حقایقی در اختیارمان می‌گذارد که برای زیستن ذهن آگاهانه در این جهان پرهیاهو، مفید و روشنی‌بخش‌اند: «وقتی چیزی را تمام و کمال درک کنی، همه‌چیز را درک می‌کنی. اگر سعی کنی همه‌چیز را بفهمی، هیچ‌چیز را نخواهی فهمید. بهترین راه درکِ خودت است، آنگاه همه‌چیز را خواه یفهمید. پس اگر سخت بکوشی روش خودت را پدید آوری، به دیگران کمک خواهی کرد و دیگران نیز تورا یاری خواهند داد.» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools