چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند

کتاب صوتی

کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند

کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند
اثری از
نویسنده ادل فی بر

نام اصلی:

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1389

شابک:

دسته بندی: موفقیت/ روانشناسی

خلاصه:

نویسندگان در کتاب صوتی چگونه با کودکم صحبت کنم که گوش کند و چگونه گوش کنم که کودکم صحبت کند روش‌های آزمایش‌پس‌داده‌ای درباره‌ی حل مشکلات روابط بین والدین و فرزندان ارائه داده‌اند. خانواده را می‌توان به‌قطع مهم‌ترین و تأثیرگذارترین اجتماع بشری دانست. چرا که پیش از ورود به هر گروه دیگری در جامعه، این محیط خانواده است که انسان در آن رشد می‌کند و شالوده‌های روانی و ذهنی و اجتماعی او را سروشکل می‌دهد. بسیاری از گره‌های روانی ما در محیط خانواده شکل گرفته‌اند و بعدها در مواجهه با دیگر اجتماع‌ها بازتولید شده‌اند. چالش‌های روانی کوچک و بزرگی که برخی‌شان تا پایان عمر مایه‌ی رنجش ما هستند. از میان روابطی که درون محیط خانواده شکل می‌گیرند، ارتباط میان والدین با فرزند در زمره‌ی مهم‌ترین روابط بشری به شمار می‌رود که ایجاد نوع سالمی از آن دقت و حساسیت بالایی می‌طلبد. هر قدم مثبتی که در این راه برداشته شود، سبب خواهد شد کودک در قالب انسانی با روان سالم به درون اجتماع رهسپار شود، و هر گونه ناسازگاریِ خواسته یا ناخواسته در این رابطه می‌تواند به قیمت آسیب‌های طولانی‌مدت در روان و ذهن کودک تمام شود.

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

من خوبم، تو خوبینویسنده: تامس آ. هریسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ انسان معمولا در درون خود به دنبال جواب این سوال است که چرا آن کار را کردم یا چرا آن کار را نکردم. مغز و فکر انسان چطور کار می‌کند که در بیشتر اوقات نمی‌تواند رفتار درست از خود نشان دهد و بعد با ندامت از خود سوال می‌کند چرا چنین شد و چنان نشد. این سوال باعث شد تا روانشناسان به کشف مفهوم مهمی در رشته روانپزشکی به نام « تحلیل رفتار متقابل» پی ببرند. این شاخه از روان‌شناسی چگونگی ارتباط و تعامل افراد را بررسی می‌کند. با استفاده از تکنیک تحلیل مقابل فرد احساسات و لایه‌های پنهانی که در تعاملات و رفتارهای خود داشته است را بهبود می‌بخشد و در تمام عرصه‌های زندگی آن را به کار خواهد برد. کتاب «من خوبم، تو خوبی» نوشته‌ی توماس هریس به ما کمک می‌کند تا در هر موقعیتی واکنشی درست و منطقی از خود نشان دهیم. سوال اغلب افرادی که سراغ کتاب‌های روانشناسی و روان‌درمانی می‌روند این است که این کتاب‌ها برای چه گروهی نوشته شده‌اند و مخاطبان اصلی آن‌ها چه کسانی هستند. شاید در نگاه اول به دلیل توضیحات کامل و موشکافانه‌ی توماس هریس، که در این کتاب به شکلی عمیق و موثر موضوع تحلیل رفتار متقابل را بررسی می‌کند، روانکاوان و روان‌درمان‌گرها و روان‌شناسان به عنوان مخاطبان اصلی این کتاب فرض شوند. اما موضوع تحلیل رفتارها، موضوعی نیست که تنها مختص به گروه افراد خاصی در جامعه باشد. این کتاب برای افرادی که همواره در زندگی خود با انسان‌ها در ارتباط هستند مثل معلمان، مربیان، والدین و روان‌درمان‌گرها بر اساس نوع ارتباط‌هایشان کاربرد متفاوتی دارد. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ جنازه ی سریوستاس در کاخ اقامتگاهش پیدا شده است در حالیکه با جسم سنگینی سرش متلاشی شده وهمسر او لیدی براکنستال نیز در وضعیت روحی نامناسبی به سر می‌برد .کارآگاه جوان هاپکینز که مسئول پیگیری پرونده‌ی این جنایت است از هولمز درخواست می‌کند برای یافتن قاتل یا قاتلین خود را در اسرع وقت به کاخ ابی گرنج برساند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools