نگاهی اجمالی به کتاب“ داستایفسکی در نامهای که به سردبیر یک مجله روس نوشته بود، طرح رمان جنایت و مکافات را اینگونه معرفی کرد: “گزارش روانشناسانه یک جنایت که بطور واقعی امسال صورت گرفته و خبرش در روزنامه منتشر شده. جوان دانشجویی که از دانشگاه اخراج شده و درنهایت فقر و تنگدستی به سر میبرد، تحت تاثیر بیتفاوتی ناشی از این همه محرومیت، عدم تعادل روحی و زیر نفود بعضی نظریههای مبهم و نامطمئن که در همه جا منتشر میشده، تصمیم میگیرد برای پایان دادن به این وضعیت غمانگیز به زور و حتی جنایت متوسل شود…”
اغلب منتقدان و خوانندگان ادبیات، بر این رای اجماع نظر دارند که فئودور داستایفسکی بزرگترین نویسنده و “جنایت و مکافات” یکی از برجستهترین رمانهای جهان است. این کتاب بارها و بارها به زبانهای مختلف ترجمه شده و دوستداران ادبیات را در سراسر جهان مفتون خود ساخته است. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ سیمایی تازه از دو بانوی ایرانی! علی اکبر سعیدی سیرجانی در کتاب صوتی سیمای دو زن قرار است جلوهی تازهای از شخصیت «شیرین» و «لیلی» را در خمسهی نظامی به شما نشان بدهد. اگر تابهحال فقط از لابهلای بیتهای «خسرو و شیرین» و همینطور «لیلی و مجنون» این دو بانوی برجسته را شناختهاید، حالا نوبت آن رسیده که بررسی دقیقتری از ابعاد روانشناختی و اجتماعی عشق آنها داشته باشید. ”