حرمسرای قذافی

کتاب صوتی

کتاب صوتی حرمسرای قذافی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده آنیک کوژان
برگردان بیژن اشتری

"افشای صورت پنهان یک خودکامه"

نام اصلی: Gaddafi's Harem

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1397

شابک:

978-622-6386-94-4

خلاصه:

ثریا نخستین زنی است که ماجراهای پشت پرده حکوکت دیکتاتور لیبی – قذافی- را برای خبرنگاری خارجی تعریف می کند. او تنها یکی از ده ها دخترقربانی است که به اجبار به اسارت خودکامه منحرف و بیمار لیبی در آمده و حال روایتگر راز دهشتناک حرمسرای اوست.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خردادماه 97

مدت زمان اثر: 11 ساعت و 30 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

تازه‌های ماه‌آوا

تو بی‌نظیرینویسنده: ویکتوریا اوستینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ چه کسی را بی‌نظیر می‌دانیم؟ آیا ممکن است در جواب به خودتان اشاره کنید؟ آیا خودتان را شخصیتی استثنائی می‌دانید؟ کتاب صوتی تو بی‌نظیری نوشته‌ی ویکتوریا اوستین به شما می‌گوید که تمام افراد می‌توانند پاسخی مناسب برای این سوال باشند، زیرا خداوند هر یک از ما را به شیوه‌ای متمایز و درخشان آفریده است. خداوند از روح خویش در وجود تک‌تک ما دمیده پس اغراق نیست اگر بگوییم هر شخص گوشه‌ای از ذات الهی را درون خویش دارد. ما ساخته و مخلوق اوییم، شکل‌گرفته توسط خردی بی‌نهایت که خوب می‌دانسته کدام نعمت را به بنده‌اش بخشیده و چه چیزی را از او دریغ کند. ممکن است با دیدن دیگری به داشته‌هایش غبطه بخوریم شاید هم برعکس، احساس غرور کنیم. مسئله‌ی مهم به یاد داشتن این نکته است که نقشه‌ی زندگی‌مان از قبل طراحی شده و تمام آنچه فراتر از اختیار ماست یک هدف دارد: بی‌نظیر بودن ما! ”

بیشعور ضد‌گلولهنویسنده: خاویر کرمنتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ خاویر کرمنت پس از نوشتن سه کتاب از این مجموعه این بار در چهارمین کتاب خود تحلیلی روانشناختی و جامعه شناسانه از وضعیت و نشانه های بی شعورها ارائه می کند. او معتقد است بی شعورها بی رحم و ذاتا دروغگو هستند و تا فرصتی پیدا کنند دست به تقلب می زنند. در برابر هرگونه رفتار منطقی و سنجیده فقط در پی تحقیر شما هستند و اگرفرصتی دست دهد شما را سربه نیست می کنند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools