خودآموز دیکتاتورها

کتاب صوتی

کتاب صوتی خودآموز دیکتاتورها
اثری از
نویسنده رندال وود
برگردان بیژن اشتری

نام اصلی:

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: سیاسی

خلاصه:

از همان زمانی که اجدادمان با مفهوم «مدنیت» آشنا شدند و ضرورت وجود پدیده‌ای به اسم «حکومت» را درک کردند، «دیکتاتوری» به زندگی اجتماعی انسان‌ها قدم گذاشت. اصولاً هیچ دوره‌ای از تاریخ را سراغ نداریم که در گوشه‌ای از دنیا استبداد و عوامل آن جولان ندهند. بااین‌حال، کمتر کتاب تاریخی یا سیاسی‌ای نوشته شده که هدفش بررسی روش مشترک دیکتاتورها باشد. رندال وود و کارمینه دولوکا از معدود پژوهشگران و نویسندگانی هستند که جریان‌های تاریخی و اجتماعی را به این دید نگاه کرده‌اند که دستورالعمل دیکتاتورها را کشف کنند و با مخاطبان خود به اشتراک بگذارند. نه، اشتباه نکنید! قرار نیست با شنیدن این کتاب دیکتاتور شوید یا مدرسه‌ی دیکتاتورپروری راه بیندازید. هدف نویسندگان آن است که پدیده‌ی استبداد و دیکتاتوری را به بحث بنشینند و با اشاره به ده‌ها نمونه‌ی واقعی، مشخصات دیکتاتورها را برایتان روشن کنند.

کتاب صوتی خودآموز دیکتاتورها زبان طنز و کنایه را برای بازگویی تلخ‌ترین رویدادهای تاریخ برگزیده است. البته با دانستن این نکته ممکن است تصور کنید شاید اطلاعات نویسندگان چندان جدی نباشد و بهتر است شما هم این کتاب را جدی نگیرید اما برعکس، اطلاعاتی که در این اثر ارائه شده همگی با تفحص در مستندات تاریخی و اسناد معتبر به دست آمده‌اند. پانویس‌های مفصل کتاب نیز به شما کمک می‌کنند حتی اگر خیلی هم در جریان وقایع تاریخی نیستید، بازهم اشاره‌های تاریخی اثر حاضر را به خوبی درک کنید.

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

دال دوست داشتننویسنده: حسین وحدانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ حسین وحدانی در پی علاقه و پیگیری مخاطبان تصمیم گرفت این نوشته‌ها را در قالب کتاب منتشر کند تا افراد بیشتری بتوانند به این سبک از روایت‌های عاشقانه دسترسی داشته باشند. حسین وحدانی در این رابطه می‌گوید: «دیدم که انگار آدم‌هایی هستند که با خواندن این کلمات، حال بهتری پیدا می‌کنند. این را خودشان گفتند؛ در نامه‌ها و پیغام‌های‌شان. و گفتند که لحظه‌هایی بر آن‌ها گذاشته است که این کلمات به کمک‌شان آمده‌اند. و برایم نوشتند که گاهی با خواندن این کلمات، راحت‌تر نفس کشیده‌اند، راحت‌تر لبخند زده‌اند، راحت‌تر اشک ریخته‌اند، راحت‌تر خوابیده‌اند، راحت‌تر دوست داشته‌اند و راحت‌تر دوست داشته‌شده‌اند. و دیدم که زحمت بازنوشتن و آماده کردن یک کتاب، در برابر این همه، هیچ است.» در بخشی از کتاب دال دوست داشتن می‌خوانیم وقتی از بخشش حرف می‌زنیم، از چی حرف می‌زنیم؟ آیا هر جور بخشیدنی فضیلت است؟ آیا هر خطایی را می‌شود بخشید؟ من جعبه‌ای از میوه‌های تازه و سالم را در نظر می‌گیرم که ناگهان درمی‌یابیم یکی‌شان فاسد شده و گندیده است. شاید دورش بیندازیم، شاید هم نگهش داریم و شاید حتی بخوریمش. این انتخاب ماست؛ از سر اجبار یا اختیار. اما آیا می‌توانیم فاسد بودنش را انکار کنیم؟ آیا می‌شود بگوییم «این جعبه‌ میوه‌ی فاسدی ندارد» و خیال کنیم از مفهوم میوه‌ی سالم قلب ماهیت نکرده‌ایم؟ به یک اتومبیل فکر کنیم، وقتی ملتفت می‌شویم موتور آن به کل خراب است. می‌توانیم موتور را عوض نکنیم و منتظر باشیم یک روز در راه از کار بیفتد. یا می‌توانیم عوضش کنیم و با این کار هویت اتومبیل را به کلی تغییر دهیم: این اتومبیل دیگری هست. اما نمی‌توانیم خرابی موتور را نادیده بگیریم و بر او «ببخشیم». این جا مفهوم بخشش بی‌معناست. فقط یک شعار بزک کرده و خوش آب و رنگ و البته فاقد ارزش است، چون این جا «بخشیدن، ماهیت آن چه را می‌خواهیم ببخشیم، تغییر می‌دهد». بله، بخشش فضیلت است و نشان از بزرگواری و مهربانی دارد؛ انگار. اما گاهی بخشیدن محبوب، امضای حکم پایان اوست. تبدیل کردن اوست به موجودی که بود و نبودش فرقی ندارد. ”

آویشن قشنگ نیستنویسنده: حامد اسماعیلیونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ آویشن قشنگ نیست، مجموعه ای از شش داستان مستقل است که هر کدام یک راوی دارد. پنج مرد و یک زن جوان از نسل سوخته که کودکی و نوجوانی خود را در دهه 60 و پیامدهای جنگ هشت ساله گذرانده اند. وجه اشتراک این شخصیت ها محله ای است که همگی ساکن آن بوده اند و از همین رو داستان هایشان در نقاطی با هم تلاقی می کند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools