محل سگ بگذارید لطفا

کتاب صوتی

کتاب صوتی محل سگ بگذارید لطفا

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده اشلی پایپر

نام اصلی: Give a Sh*t: Do Good. Live Better. Save the Planet.

ناشر: کوله پشتی

سال چاپ: 1398

شابک:

978-600-461-328-6

خلاصه:

وقت آن رسیده که نیت‌های خوبتان را به مرحله‌ی عمل برسانید و به سیاره‌تان زمین، سلامتی‌تان و اثری که از خود بر جای می‌گذارید بیشتر اهمیت دهید.

تاکنون هیچ کتابی به این شکل شما را به سوی یک زندگی بهتر، آگاهانه‌تر، مهربانانه‌تر و سالم‌تر سوق نداده است. اشلی پایپر (Ashlee Piper) متخصص سبک زندگیِ سبز با لحنی طنزآلود و به دور از قضاوت، شما را به ایجاد تغییراتی ساده ولی اثرگذار تشویق می‌کند که با عمل به آن‌ها در تمام روزهای زندگی‌تان، می‌توانید هر روز بهتر از دیروز زندگی کنید.

دستورالعمل‌های ارائه شده در کتاب محل سگ بگذارید لطفاً (Give a Sh*t: Do Good. Live Better. Save the Planet) برای شما هیچ محدودیتی به دنبال ندارد؛ زیرا این کتاب یک راهنمای کاربردی محسوب می‌شود که در همه جا و هر لحظه به کار شما می‌آید و سرانجام بین انجام کارهای درست و یک زندگی بهتر تعادل ایجاد می‌کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذر ماه 99

مدت زمان اثر: 10 ساعت و 1 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی لحظه‌های ناب و حقیقی لحظه‌های ناب و حقیقی

باربارا دی آنجلیس

کتاب صوتی صدای درون رهبران فرزانه صدای درون رهبران فرزانه

مونیک اسوازلیان تالون

تازه‌های ماه‌آوا

مامور ششنویسنده: تام راب اسمیتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «مأمور 6» قسمت نهایی از سه گانه‌ی تام راب اسمیت درباره‌ی تاریخ شوروی کمونیستی است. او با اولین رمان از این بخش، «کودک 44»، به وضعیت شوروی در دوران استالین و پس از جنگ جهانی دوم پرداخت. پس از آن در دومین قسمت از این سه‌گانه، «گزارش محرمانه»، داستان خود را در وضعیت سیاسی شوروی پس از استالین و در دوران رهبری نیکیتا خروشچف و به دنبال آن انقلاب مردم مجارستان علیه حکومت کمونیستی در سال 1956 تعریف کرد. حالا با قسمت نهایی سه‌گانه‌اش، «مأمور 6»، خواننده‌ی خود را به دوران جنگ سرد، کشمکش‌های بین شوروی و ایالات متحده در این دوران، و اوضاع سیاسی و اجتماعی کشور افغانستان تحت سیطره‌ی شوروی می‌برد. غافل‌گیری آخرین چیزی است که خوانندگان از آخرین بخش سه‌گانه تام راب اسمیت انتظار دارند. ”

از رنج تا رهایینویسنده: ساسان حبیب‌وندRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ من کیستم؟ چرا اینگونه فکر می کنم؟ عقاید من تا چه حد نتیج? فرهنگ و محیط رشد من است؟ اگر در جای دیگری متولد می شدم آیا باز هم به آنچه امروز اصرار دارم، اصرار می ورزیدم؟ یا به چیزهای متفاوتی معتقد بودم؟ من در چه فرهنگی بزرگ شده ام و این فرهنگ، طرز فکر مرا چگونه شکل داده است؟ آیا نمی شد طور دیگری فکر کرد یا خوب و بدهای دیگری داشت؟ احساسات و تمایلات من چیست و چگونه این تمایلات، نگاه من را به دنیا شکل داده است؟ آیا در افکار و باورهای من تعارض و تناقض وجود ندارد؟ آیا طرز فکر من برایم بیشتر عامل شادی و راحتی است یا مای? رنج و گرفتاری؟ چگونه می توانم خودم را از رنج افکار و احساسات مزاحم رها کنم؟ آیا مسیر زندگیم را خودم انتخاب کرده ام یا با تلقینات محیط به این راه کشانده شده ام..؟ اینها سوالاتی است که در خودشناسی به آن می پردازیم. پاسخ دادن به این پرسش ها می تواند نگاه ما را به دنیا شفاف کند و به زندگی مان معنا و جهت روشنی بدهد. در خودشناسی، از رنج تردید و تناقض رها می شویم و در زندگی، مطمئن و آسوده گام بر می داریم. خودشناسی، جمع آوری دانش و اطلاعات نیست، خودشناسی رسیدن به بینش و خردمندی است. «از رنج تا رهایی» به زبانی ساده و صمیمی، خواننده را با خود همراه می کند تا نکات جذاب و قابل تأملی را درباره خود، فریب های ذهن، معنای زندگی و ریشه های رنج و ناکامی پیش روی او بگذارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools