بازجویی از صدام

کتاب صوتی

کتاب صوتی بازجویی از صدام

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده جان نیکسون

تخلیه اطلاعاتی رئیس‌جمهور

نام اصلی: The Interrogation of Saddam Hussein

ناشر: نشر پارسه

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-7064-16-2

خلاصه:

در دسامبر سال 2003، نیروهای ارتش ایالت متحده، صدام حسین رئیس‌جمهوری عراق را در نزدیکی زادگادهش تکریت دستگیر کردند.جان نیکسون، تحلیلگر ارشد سیا، سال‌های متمادی درباره دیکتاتور عراق مطالعه کرده بود. وقتی از او خواسته‌شد تا کار تعیین هویت صدام را انجام بدهد، نیکسون پس از بررسی زخم‌ها و نشانه‌هایی در بدن وی، سوال‌هایی از صدام پرسید که فقط او می‌توانست به آن‌ها پاسخ بدهد. قطعا این مرد خود صدام بود ولی نیکسون در هفته‌های بعد به این نتیجه رسید که هم خودش و هم آمریکا، عمیقا درباره صدام حسین گمراه‌ شده‌بودند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: دی ماه 97

مدت زمان اثر: 8 ساعت و 37 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی زمستان در راه است زمستان در راه است

گری کاسپاروف

کتاب صوتی کالبدشکافی ترور کالبدشکافی ترور

اندرو سینکلر

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی توتالیتاریسم توتالیتاریسم

هانا آرنت

کتاب صوتی بی خود و بی جهت بی خود و بی جهت

پویا بهاری خرم

تازه‌های ماه‌آوا

راز جنگل پیرنویسنده: دینو بوتزاتیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ سرهنگ سباستیانو پروکولو وارث حدودی نیمی از ارثیه دایی اش می شود که در حقیقت یک جنگل قدیمی و پیر است ولی هم این جنگل و هم خود سرهنگ عناصر سحرآمیز زیادی را همراه خویشتن دارد . در حقیقت در هر یک از درخت های جنگل یک جن لانه دارد که در طول داستان و در اثر معامله ای تا حدودی تحت اختیار سرهنگ در می آیند . بادی به نام ماتئو هست که گوش به فرمان سرهنگ است و .... داستانی درباره ی رابطه ی «انسان»، «جن» و عناصر طبیعت که نویسنده بر بستر یک روایت فانتزی و تخیلی، به این رابطه ها معانی اسطوره ای می بخشد. روایتی جذاب در ستایش طبیعت و رازهای نهفته در آن. «راز جنگل پیر» مرثیه ای درباره ی پایان طبیعت و مرگ انسان نیز هست. ”

بنویس جنایتنویسنده: دشیل همتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در میان نویسندگان معاصر رمان‌های پلیسی، جایگاه دشیل همت بسیار رفیع است. چند سال پیش وقتی انجمن جنایی‌نویسان آمریکا صد کتاب جنایی برتر قرن را انتخاب می‌کرد، در ردیف ده کتاب نخست، نام دو کتاب از همت قرار گرفت که نشان از برجستگی او در مقام جنایی نویس است. او که در ایران بیش‌تر به خاطر اثر درخشان شاهین مالت شهرت دارد، در آثار خود مانند اسلاف توانمندش آگاتاکریستی و سرآرتور کانن دویل، چنان روی جزییات دقیق می‌شود که خط داستانی او را باید به دقت تعقیب کرد تا از داستان جا نماند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools