عطر گل‌های داوودی

کتاب صوتی

کتاب صوتی عطر گل‌های داوودی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"دو داستان در یک کتاب"

نام اصلی: Odour of Chrysanthemums

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1393

شابک:

978-622-7057-20-1

دسته بندی: ادبی هنری/ اجتماعی

خلاصه:

این کتاب تشکیل شده از دو داستان به نام‌های "عطر گل‌های داوودی" و "مرد نابینا" . فضای مشترک هر دو داستان روابط پیچیده خانوادگی افرادی است که با مسائل عاطفی مهمی روبرو می‌شوند.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده عمار تفتی
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 97

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 55 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

کتاب صوتی راز بین دو نفر راز بین دو نفر

کارن ام.مک‌منس

تازه‌های ماه‌آوا

اندر حماقت حکمتنویسنده: جولیان بگینیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بهترین حکایت‌ها و ضرب‌المثل‌ها و نقل قول‌ها مفاهیم مهمی را در قالب چند کلمه کوتاه می‌گنجانند . اما ممکن است همین چند کلمه خیلی گول‌زننده باشد . شاید بهتر است بدانید که هر ضرب‌المثلی یک نمونه مشابه و یک نمونه متضاد دارد . از این طرف می‌گوییم نرود میخ آهنین در سنگ و از آن طرف مدعی می‌شویم که ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است . یک دفعه می‌گوییم یک دست صدا ندارد اما بعد می‌گوییم آشپز که دو تا شد غذا یا شور می‌شود یا بی‌نمک . اما فکر نکنید این تناقض‌ها اثر یکدیگر را خنثی می‌کنند و دست ما را خالی می‌گذارند . بلکه باید بدانید هر کدام از این سخنان فقط قسمتی از واقعیت را در بر می‌گیرند . این عبارات تنها زمانی ما را به گمراهی سوق می‌دهند که به جای تشخیص چیزهایی که در آن پنهان است فکر کنیم اینها خود حقیقتند . باید گفت اینطور نیست که هر کسی برای هر چیزی ضرب‌المثلی در آستین دارد ، در مورد هیچ چیز تفکر نمی‌کند . یک طوطی که چیزی جز سخن بزرگان بر زبان نمی‌راند خودش صاحب آن دارایی نمی‌شود . به همین دلیل است که بسیاری از این سخنان حکیمانه که طوطی‌وار تکرارشان می‌کنید اگر بدون تفکر و تأمل تکرار شوند حالتی حماقت‌گونه به خود می‌گیرند . این کتاب جزو آن دسته کتاب‌هایی است که باید ساعت‌‌ها در موردش به بحث و گفتگو نشست . این کتاب نه یک کتاب مرجع است و نه راهنما ، بلکه برای آن نگاشته شده تا شعله تفکر افراد اهل فکر را بیشتر دامن بزند . ”

جادوگرنویسنده: شرلی جکسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این پنج داستان ظلم و بیداد بی‌تکلف توسط یک نویسنده‌ی قهار داستان‌های کوتاه با طرزی تکان‌دهنده و مخوف بیان شده‌است، بی‌قراری، زندگی‌های بر باد رفته و سرور خون‌آلود آن‌ها از دست‌رفته‌است. اثر شرلی جکسون با به تصویرکشیدن جنونُ مضطرب‌کردن مخالفان، آزاردادن بچه‌ها و یک بخت‌آزمایی بدیمن و بدشگون قدرتی بی‌همتا در دلسرد کردن و مغشوش‌کردن افکار دارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools