قاب‌های خالی

کتاب صوتی

کتاب صوتی قاب‌های خالی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده فهیم عطار

نام اصلی:

ناشر: نشر ققنوس

سال چاپ: 1392

شابک:

978-622-7057-62-1

خلاصه:

داستانی عاشقانه با روایتی متفاوت است. «فهیم عطار» در این کتاب سوژه‌های متفاوتی برای نوشتن پیدا کرده است. این داستان درون‌مایه‌های روان‌شناسی و ماجراجویی هم دارد. با وجود کتاب‌هایی مثل قاب‌های خالی، هنوز هم می‌توان به خواندن یک کتاب خوش‌خوان و پرکشش ایرانی امیدوار بود.

شب عروسیمان بود. مهمان‌ها همه رفته بودند. کراواتم را شل کردم و روی صندلی ولو شدم. پونه کنارم نشست و کفش‌هایش را درآورد. «پشت پاهام رو زدن. حالم از کفش پاشنه‌بلند به هم می‌خوره.» نگاهش کردم و گفتم: «بالاخره رسما مالِ من شدی.» ابرو بالا انداخت و گفت: «من مال هیشکی نیستم. من مال خودمم.»

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: خرداد ماه 98

مدت زمان اثر: 6 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

مجله صوتی کتاب شنبه- شماره صفرنویسنده: گروه نویسندگان ماه آواRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب شنبه یک مجله‌ی شنیداری در حوزه‌ی ادبیات است و قصد داریم در هر شماره از آن از تاثیر قصه‌ها و کتاب‌ها بر جهانمان حرف بزنیم تا راهی برای لذت بیشتر از داستان‌ها و روایت‌ها باز شود و همچنین با خواندن داستان‌ها و روایت‌ها و بررسی آنچه به جغرافیای ادبیات مربوط است، خواندن نه فقط لذتی سرگرم‌کننده، که عمقی بر نگرش‌هایمان باشد. شماره‌ی صفرْ ویژه‌نامه‌ی ادبیات افغانستان است و به تاریخ معاصر قصه‌های افغان و گفت‌و‌گو درباره‌ی کتاب‌های تاثیرگذار این جغرافیا پرداختیم. بخش‌های بعدی این شماره شامل داستان کوتاه، روایتی داستانی از خاطره‌ها با صدای محمدرضا شجریان، معرفی کتاب‌های شنیدنیِ ماه و روایت‌های غیرداستانی‌ست. ”

چشم‌های سگ آبی رنگنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ به لحاظ مفهومی در تمام داستان‌های این مجموعه می‌توان ردپایی از فکر مرگ و مسائل پیرامون آن پیدا کرد که در فرم و ساختار رئالیسم جادویی خاص مارکز عرضه می‌شود. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools