جهان چگونه مدرن شد

کتاب صوتی

کتاب صوتی جهان چگونه مدرن شد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: how the world became modern

ناشر: نشر بیدگل

سال چاپ: 1399

شابک:

دسته بندی: فلسفی

خلاصه:

کتاب جهان چگونه مدرن شد؟ نوشته‌ی استیون گرین‌ بلت که یکی از پرفروش‌ترین‌ آثار نیویورک تایمز محسوب می‌شود با روایتی جذاب و دلنشین، داستان کاتب جسوری را شرح می‌دهد که با استفاده از مهارت‌های خود به یکی از مهم‌ترین شخصیت‌های دوران رنسانس اروپا تبدیل می‌شود.

در این کتاب، شما شرح زندگی پوجو براچولینی را می‌خوانید و متوجه می‌شوید که چگونه با استفاده از توانایی‌های شخصی خود به دستگاه پاپ راه یافته است و با استفاده از قدرت خود، کتاب در باب طبیعت چیزها را به صورت انبوه تکثیر می‌کند. به احتمال زیاد حتی خود پوجو براچولینی نیز در جریان نبود که این اقدام وی تا چه اندازه مهم است اما این کتاب در اعصار بعدی بسیاری از هنرمندان و اندیشمندان را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد و بشریت را به موقیعت کنونی می‌رساند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار فروغ بهرامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 13 ساعت و 46 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

چه بر تو گذشته استنویسنده: اپرا وینفریRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ در این کتاب، اپرا وینفری، از تاثیرگذار‌ترین شخصیت‌های عصر حاضر، و دکتر پری، محقق و عصب‌شناس و روان‌پزشک سر‌شناس، نتایج بیش از سی سال تحقیقات و تجربیات خود را درباره علل رفتار‌ها و واکنش‌ها و احساسات آدمی، در قالب گفت و‌گو و پرسش و پاسخ‌هایی ملموس، به شکلی باور‌نکردنی و روشنگرانه به تصویر می‌کشند. مباحث علمی و قابل‌ فهم مطرح‌شده در «چه بر تو گذشته است» حاکی از اطلاعاتی ضروری و جالب در زمینه خود‌شناسی،دیگر‌شناسی، تربیت فرزند، مردم‌شناسی و جامعه‌شناسی است. با مطالعه اثر حاضر، خوانندگان علت بسیاری از رفتار‌هایشان را درمی‌یابند و در‌پی این رمز‌گشایی‌ها به درک درست‌تر و واقعی‌تری از تاثیر اتفاقات و تجربیات گذشته بر شخصیت کنونی و دلیل عملکرد‌های خود دست می‌یابند. ”

بچه های صحرانویسنده: واریس دیریRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ بچه های صحرا پرده از واقعیت پنهانی بر می دارد و جزئیات و روند تحقیق و تفحص هایی را مرور می کند که پیرامون مثله سازی جنسی زنان در اروپا صورت گرفته است. بدیهی است وقتی از این رسم شوم صحبت می شود، ناخودآگاه ذهن به جستجوی مناطقی می پردازد که ظاهرا هنوز با تمدن فاصله ی زیادی دارند. اما این کتاب نشان می دهد نه فقط در آفریقای خشن یا آسیای سنت گرا بلکه این عمل در قلب جهان مدرن نیز انجام می گیرد: اروپا ! واریس دیری مانکن زن بین‌المللی سومالیایی‌تبار، نویسنده و سخنگوی حقوق زنان در آفریقاست و به عنوان سفیر سازمان ملل متحد در راه توقف بریدن آلت زنانه (ختنه زنان) جهان فعالیت می‌کند. دوران کودکی او در زندگی کوچ نشینی به ویژه در نگهداری از حیوانات گذشته‌است. در کودکی ختنه شده‌است و در 12 سالگی از زندگی کوچ نشینی صحرایی و ازدواج اجباری فرار کرد چون پدرش در مقابل پنج شتر، او را به عقد مردی شصت ساله درآورد... ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools