حاصل عمر

کتاب صوتی

کتاب صوتی حاصل عمر

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

شنیدنی‌هایی درباره نویسندگی،زندگی،عشق و چیزهای دیگر

نام اصلی: The Summing Up

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1389

شابک:

978-622-99445-4-7

دسته بندی: بیوگرافی/ هنری/ مستند

خلاصه:

سامرست موآم داستان نویسی و نمایشنامه نویس شهیر انگلیسی در این اثر همانطور که از نامش پیداست حاصل یک عمر زندگی و نوشتن را با علاقمندانش در میان می‌گذارد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: دی ماه 96

مدت زمان اثر: 12 ساعت و 12 دقیقه

در اجرای این اثر ویژگی مستندگونه و نزدیک به زندگی سامرست موآم حفظ شده‌است.گویی او با مخاطبش در نشستی صمیمی و خودمانی عقایدش را ابراز می‌کند.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

عطر گل‌های داوودینویسنده: دیوید لارنسRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این کتاب تشکیل شده از دو داستان به نام‌های "عطر گل‌های داوودی" و "مرد نابینا" . فضای مشترک هر دو داستان روابط پیچیده خانوادگی افرادی است که با مسائل عاطفی مهمی روبرو می‌شوند. ”

ضحاک ماردوشنویسنده: علی اکبر سعیدی سیرجانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کافی است کمی اهل شاهنامه‌خوانی باشیم تا بدانیم که سراسر ابیات این اثر سترگ را در دو نیمه می‌توان جای داد: نیمه‌ی خیر و نیکی و نیمه‌ی شر و پلیدی! اگرچه چهره‌ی منفور ضحاک در نیمه‌ی سیاه شاهنامه قرار می‌گیرد اما این نکته از اهمیت این شخصیت در داستان و باورهایی که درمورد او وجود داشته، کم نمی‌کند. علی‌اکبر سعیدی سیرجانی این‌بار هم سنت‌شکنی کرده و به‌جای‌اینکه از رستم و دلاوری‌هایش بگوید یا داد سخن از شجاعت کاوه بدهد، در کتاب صوتی ضحاک ماردوش کوشیده تا مروری بر شخصیت تاریک این حاکم ستمگر داشته باشد. این کتاب صوتی حاصل تلاش علمی و محققانه‌ی علی‌اکبر سعیدی سیرجانی است که در بازخوانی و بررسی ادبیات کهن تبحر بالایی دارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools