در باب خلوت‌گزینی

کتاب صوتی

کتاب صوتی در باب خلوت‌گزینی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"ایده‌هایی درباره خلوت‌گزینی"

نام اصلی: On Solitude

ناشر: روزگار نو

سال چاپ: 1394

شابک:

978-622-7057-36-2

دسته بندی: دیدگاه/ اجتماعی

خلاصه:

میشل دو مونتین از سرشناس‌ترین اندیشمندان دوره رنسانس است. این کتاب شامل مجموعه مقالاتی از وی است که طیف متنوعی از موضوعات را در برمی‌گیرد.از جمله : خلوت‌گزینی ، قدرت تخیل ، لذت مطالعه ، اهمیت خواب و شادی و اندوه.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: تیرماه 97

مدت زمان اثر: 4 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی جستارهایی درباره زن جستارهایی درباره زن

سوزان سانتاگ

کتاب صوتی شیر سیاه شیر سیاه

الیف شافاک

کتاب صوتی برای فرداها متشکرم برای فرداها متشکرم

والری تریرولیر

کتاب صوتی آدم کجا بودی؟ آدم کجا بودی؟

هاینریش بل

کتاب صوتی راز بین دو نفر راز بین دو نفر

کارن ام.مک‌منس

تازه‌های ماه‌آوا

نیم کیلو باش ولی عاشق باشنویسنده: سعید گل‌محمدیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اثری که پیش روی شماست، مجموعه‌ای از حکایت‌ها، جملات و اشعار الهام‌بخشی است که نگارنده در طول سال‌ها مطالعه و تحقیق در دنیای زیبا و شگفت‌انگیز زندگی زناشویی با آن‌ها آشنا شده است و به سبب ارزش و اهمیت والای آن‌ها گردآوری شده است. امیدوارم این مجموعه بتواند همان‌طور که برای خود نگارنده اثربخش بوده است، برای خوانندگان فهیم آن نیز قابل استفاده و تأثیرگذار باشد و شما بتوانید در مقاطع مختلف زندگی از خرد و پیام‌های نهفته در آن برای ساختن یک زندگی زناشویی موفق و توأم با شادکامی سود ببرید. گفتنی است حکایات و موضوعات گردآوری‌شده با سبک ویژه‌ای به رشته‌ی تحریر درآمده است و بنا به ضرورت، مطالبی به آن‌ها اضافه شده تا تأثیرات انگیزشی آن را فزونی بخشد و جان کلام را به‌طور مؤثر به ذهن خواننده منتقل کند. در مجموع کوشش شده است که ویرایش مطالب به‌گونه‌ای باشد تا در مواقع لزوم، پیام‌ها یا هشدارهای لازم را به‌منظور ایجاد باورهای نیروبخش برای تغییرات مثبت و پایدار در قلمرو زندگی زناشویی فراهم آورد. خواننده‌ی گرامی، این کتاب را نه به شوق نام و نه به ذوق نان نوشتیم، بلکه به امید آن‌که چراغی گردد برای فرداهای آن عزیزانی که در آغاز راهند و مرهمی گردد بر تاول زخم‌های کهنه‌ی آن خوبانی که در نیمه‌ی راهند تا شاید از گسستن پیوندی و از متلاشی شدن خانواده‌ای جلوگیری نماییم. خلاصه این‌که به قول فهیم فرزانه، دکتر علی شریعتی: «این تمام چیزی است که می‌توانستیم، نه تمام چیزی که می‌خواستیم!» ”

مامور ششنویسنده: تام راب اسمیتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ «مأمور 6» قسمت نهایی از سه گانه‌ی تام راب اسمیت درباره‌ی تاریخ شوروی کمونیستی است. او با اولین رمان از این بخش، «کودک 44»، به وضعیت شوروی در دوران استالین و پس از جنگ جهانی دوم پرداخت. پس از آن در دومین قسمت از این سه‌گانه، «گزارش محرمانه»، داستان خود را در وضعیت سیاسی شوروی پس از استالین و در دوران رهبری نیکیتا خروشچف و به دنبال آن انقلاب مردم مجارستان علیه حکومت کمونیستی در سال 1956 تعریف کرد. حالا با قسمت نهایی سه‌گانه‌اش، «مأمور 6»، خواننده‌ی خود را به دوران جنگ سرد، کشمکش‌های بین شوروی و ایالات متحده در این دوران، و اوضاع سیاسی و اجتماعی کشور افغانستان تحت سیطره‌ی شوروی می‌برد. غافل‌گیری آخرین چیزی است که خوانندگان از آخرین بخش سه‌گانه تام راب اسمیت انتظار دارند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools