دنیای قشنگ نو

کتاب صوتی

کتاب صوتی دنیای قشنگ نو

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نیلوفر

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

با شنیدن این رمان جزو معدود کسانی خواهید بود که به آینده سفر کرده‌اند! آلدوس هاکسلی شما را به صدها سال بعد می‌برد تا نتیجه‌ی ترقی امروز انسان‌ها را از نزدیک ببینید. کتاب صوتی دنیای قشنگ نو روایتی آرمانی از آینده‌ی زمین و زمینی‌هاست که به راستی در زیباترین حالت خود قرار دارد. مهندسان ژنتیک انسان‌هایی را خلق می‌کنند که از بیماری ارثی و مشکلات ژنتیکی مبرا هستند. حکومت‌ها توانسته‌اند فقر و محرومیت را از جامعه پاک کنند و با تغییر هنجارهای اجتماعی به نظر می‌رسد خانواده و روابط خانوادگی هم از زندگی انسان‌ها حذف شده‌اند. در این دنیای نو، هر کسی به هر خواسته‌‌ای که داشته باشد می‌رسد و روانشناسان در تلاش هستند تا انسان‌ها کوچکترین رنج روحی و جسمی را متحمل نشوند. با وجود تمامی زیبای‌های این دنیای نو، چهره‌ی دیگری هم از جهان آینده می‌بینیم که شاید چندان زیبا نباشد.

بشنوید:

هنرمندان:
گوینده متین بختی

مدت زمان اثر: 9 ساعت و 12 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

درخواست دوستینویسنده: لورا مارشالRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ تصور کنید در میان انبوه پیام‌هایی که روزانه در فضای مجازی ردوبدل می‌کنید، یک پیغام از جانب دوستی که بیست‌وچند سال پیش مرده است دریافت کنید. چه حسی به شما دست خواهد داد؟ در کتاب صوتی درخواست دوستی نوشته‌ی لورا مارشال، این اتفاقی است که برای لوئیز، شخصیت اصلی داستان می‌افتد. این رمان معمایی توانست عنوان پرفروش‌ترین کتاب ساندی تایمز و پرفروش‌ترین کتاب الکترونیکی کیندل را از آن خود کند. ”

محاصره شده با سایکوپات هانویسنده: توماس اریکسونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اگرچه جامعه‌ستیزها همه جا حضور دارند اما شناسایی آن‌ها، یکی از سخت‌ترین کارهای دنیاست. با ظاهری جذاب و بعضاً کاریزماتیک در برابرتان حاضر می‌شوند و ممکن است کمی مغرور و خودخواه هم به نظر بیایند که برای شما چندان ناخوشایند نخواهد بود. همین ظاهر خوشایند موجب می‌شود بارهاوبارها فریب آن‌ها را بخورید و گرفتار حیله‌هایشان شوید. باید اعتراف کنیم جامعه‌ستیزها از سمی‌ترین افراد جامعه هستند که دوری از آن‌ها یا برخورد مناسب با ایشان، لازمه‌ی آرامش روحی و روانی شما به حساب می‌آید. برای اینکه به درون و باطن این دسته از افراد پی ببرید و سلاح مقابله با آن‌ها را به دست بگیرید، توماس اریکسون نکته‌های کاربردی و مفیدی را در کتاب صوتی محاصره‌شده با سایکوپات‌ها، در ادامه‌ی کتاب «محاصره‌شده توسط احمق‌ها» به شما عرضه کرده است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools