1100 واژه که باید بدانید

کتاب صوتی

کتاب صوتی 1100 واژه که باید بدانید

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: کتابراه

سال چاپ: 1397

شابک:

دسته بندی:

خلاصه:

کتاب صوتی 1100 واژه که باید بدانید نوشته? ماری برامبرگ و ملوین گوردون، شامل اصطلاحات ضروری و کاربردی انگلیسی همراه با تلفظ آن‌ها می‌شود که برای یادگیری و تقویت زبان لازمند. این کتاب که جزو پرفروش‌های مجله barron's بوده، محصول مشترک ماه آوا و کتابراه است.
برای یادگیری زبان انگلیسی در قدم اول باید نسبت به لغات ضروری این زبان تسلط کافی داشته باشید. بدون دانستن برخی از کلمات، امکان فراگیری کامل زبان وجود ندارد؛ چراکه لغات و واژگان هستند که یک زبان را شکل می‌دهند و امکان مکالمه را در بین افراد فراهم می‌سازند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و ادیت کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 11 ساعت و 33 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

آخرین انار دنیانویسنده: بختیار علیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مضمون کتاب آخرین انار دنیا در زمینه ادبیات جنگ، سانسور، قربانی، عشق‌های شکست‌خورده، نقدحکومت و احزاب سیاسی است. بختیار علی پرکارترین و پرتیتراژترین نویسنده کرد لقب گرفته‌اشت. ”

اول شخص مفردنویسنده: هاروکی موراکامیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اول شخص مفرد مجموعه هشت داستان کوتاه از هاروکی موراکامی، نویسنده مشهور ژاپنی است. او در تمام دنیا با داستان‌هایی شناخته می‌شود که عناصر رئالیسم جادویی را در خود دارند و ترکیبشان را عناصر فرهنگی و بومی ژاپن، ترکیبی خلاقانه و البته جذاب ساخته است. این داستان‌ها هم حس آشنای شرقی را دربردارند و هم روح ادبیات مدرن غرب در آن‌ها دمیده شده است. در این کتاب هم هشت داستان را می‌خوانیم که این ویژگی‌ها را دارند و البته قلم روان و پخته موراکامی نیز سبب شده تا متفاوت‌تر از هر داستان دیگری شوند. همه این داستان‌ها از زبان اول شخص مفرد بیان می‌شوند و مخاطب است که باید تصمیم بگیرد آیا این داستان‌ها روایتی از یک زندگی‌اند و یا یک روایت خیالی. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools