ضحاک ماردوش

کتاب صوتی

کتاب صوتی ضحاک ماردوش

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر پیکان

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: شعر

خلاصه:

کافی است کمی اهل شاهنامه‌خوانی باشیم تا بدانیم که سراسر ابیات این اثر سترگ را در دو نیمه می‌توان جای داد: نیمه‌ی خیر و نیکی و نیمه‌ی شر و پلیدی! اگرچه چهره‌ی منفور ضحاک در نیمه‌ی سیاه شاهنامه قرار می‌گیرد اما این نکته از اهمیت این شخصیت در داستان و باورهایی که درمورد او وجود داشته، کم نمی‌کند. علی‌اکبر سعیدی سیرجانی این‌بار هم سنت‌شکنی کرده و به‌جای‌اینکه از رستم و دلاوری‌هایش بگوید یا داد سخن از شجاعت کاوه بدهد، در کتاب صوتی ضحاک ماردوش کوشیده تا مروری بر شخصیت تاریک این حاکم ستمگر داشته باشد. این کتاب صوتی حاصل تلاش علمی و محققانه‌ی علی‌اکبر سعیدی سیرجانی است که در بازخوانی و بررسی ادبیات کهن تبحر بالایی دارد.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 5 ساعت

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی ضحاک ماردوش ضحاک ماردوش

علی اکبر سعیدی سیرجانی

کتاب صوتی سیمای دو زن سیمای دو زن

علی اکبر سعیدی سیرجانی

کتاب صوتی در گذرگاه جهان در گذرگاه جهان

فریدون مشیری

تازه‌های ماه‌آوا

در خلوت خوابنویسنده: فتانه حاج سیدجوادیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مجموعه داستان کوتاه «در خلوت خواب» نوشته ی «فتانه حاج سیدجوادی» است. این مجموعه هشت داستان را با عنوان های «رنگ تعلق»، «شیشه»، «در خلوت خواب»، «لالا»، «سمفونی حماقت»، «خرگوش»، «پوچ»، و «عرض زندگی» دربرمی گیرد. در بخشی از داستان «شیشه» می خوانیم: «من آدمی هستم که همیشه دیر رسیده ام. هنوز هم دیر می رسم. در این دیر رسیدن ها هرگز خود مقصر نبوده ام بلکه مانند برگی که روی آب افتاده باشد، در طی مسیر، مرتب و ناخواسته به این شاخ و آن خس و خاشاک گیر کرده ام و دیر رسیده ام. من دیر رسیدم و در نتیجه با وجود آن که در شرق، سرزمینی که در آن قدم نوزاد پسر همیشه مبارک است متولد شده بودم، مرا نمی خواستند. زیرا من آخرین فرزند یک خانواده ی پراولاد بودم و ناخواسته متولد شده بودم. پدر و مادرم با داشتن داماد و عروس از تولد من که ناگهان چون مهمان ناخوانده ای از راه رسیده بودم، مکدر بودند. من از این جهت با پسرعمویم تفاوت بسیار داشتم. او نخستین و تنها پسر خانواده ی خود بود که با نذر و نیاز فراوان و ناز و ادای بسیار متولد شده بود.» ”

هنر تاثیرگذارینویسنده: کریس وایدنرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کریس وایدنر در کتاب هنر تاثیرگذاری: متقاعد کردن دیگران از خودتان شروع می‌شود، اندیشه‌های حکیمانه خود را در قالب داستانی بازگو می‌کند. پیام‌های این کتاب باعث ارتقای سطح بینش و زندگی‌تان می‌شود و شما را به فردی موفق و مؤثر در دنیا تبدیل می‌کند. کتاب هنر تأثیرگذاری کتابی ارزشمند در زمینه‌ی آموزش نحوه‌ی موفقیت و تأثیرگذاری است. این کتاب بی‌آنکه شیوه‌های پیچیده و گیج کننده را مطرح کند، شما را به‌ طور مستقیم با چهار قانون مهم و ارزشمند آشنا می‌سازد که اگر آن‌ها را در زندگی رعایت کنید، هم در کار و هم در زندگی به انسانی مقتدر و توانگر تبدیل خواهید شد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools