مرد کوچک

کتاب صوتی

کتاب صوتی مرد کوچک

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Le Petit Chose

ناشر: نشر افق

سال چاپ: 1397

شابک:

دسته بندی:

خلاصه:

دانیل اِسِت در آغاز جوانی به دلیل مشکلات اقتصادی پدر مجبور می‌شود برای تأمین معاش خود به سختی کار کند. او که سودای احیای خانه‌ی پدری را در سر دارد،‌ باید در محیط رنگارنگ شهر پاریس از دوراهی عشق و هوس یکی را انتخاب کند و به رنج‌های خود پایان دهد.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار کیان شمس
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

مدت زمان اثر: 9 ساعت و 29 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

درد همیشه راه را نشان می‌دهدنویسنده: هاکان منگوچRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اگر به دنبال آرامش می‌گردید اما در دنیای پرشتاب امروزی اثری از آن پیدا نمی‌کنید، وقت آن رسیده تا سری به کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می‌دهد بزنید و بگذارید هاکان منگوچ به شما بیاموزد که چطور از دردهایتان راهی به نور و آگاهی پیدا کنید. شاه‌کلید آرامش همیشگی اینجاست و مولانا قرن‌ها پیش آن را برایتان به یادگار گذاشته. «نی‌نامه» یا همان 18 بیت نخست مثنوی معنوی، راه رسیدن به خوشبختی حقیقی را برایتان روشن می‌کند. مثنوی معنوی مانند سایر آثار مولانا نه‌تنها با گذشت زمان بی‌ارزش نشده، بلکه بر ارزش آن افزوده شده است. انسان‌شناس‌ها، فیلسوفان، عالمان ادیان و عرفان و... سال‌هاست که از آموزه‌های مولوی بهره می‌برند. هاکان منگوچ در کتاب صوتی درد همیشه راه را نشان می‌دهد به شما ثابت می‌کند که روانشناسان و در حقیقت تمامی مشتاقان خوشبختی نیز به حکمت‌های مولانا نیازمندند. ”

بیگانه دروننویسنده: ساسان حبیب‌وندRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اغلب ما تصور می‌کنیم که آنچه رفتار و زندگی ما را اداره می‌کند تصمیم‌گیری‌های ماست. فکر می‌کنیم که ما برای روز و هفته و عمرمان آزادانه تصمیم می‌گیریم و این تصمیمات را اجرا می‌کنیم. چنین تصوری به این دلیل است که از وجود قدرت‌های مافوقی به‌نام “پیش‌فرض‌ها” غافلیم. پیش‌فرض، تصوری است که در پس‌زمینه ذهن ما جای گرفته و همواره ما را به نوع خاصی از رفتار وامی‌دارد. پیش‌فرض‌ها ارباب‌هایی هستند که در درون ما زندگی می‌کنند و فرمان‌شان همواره حلقه‌ای بر گوش ماست. با این حال حضور آنها برای ما چنان بدیهی است که کمتر به آن توجه می‌کنیم. مثلا پیش‌فرض بعضی از ما این است که “دنیا جای کار کردن است” لذا باید از صبح تا شب بی‌وقفه کار کرد و کمتر استراحتی داشت”. پیش‌فرض بعضی دیگر این است که: “من مسؤول رفع مشکلات همه افراد خانواده‌ام هستم. هر مساله‌ای که روی بدهد منم که باید حلش کنم”. پیش‌فرض بعضی این است که: “من باید ایده‌آل و بی‌نقص باشم و سرزدن هر خطایی از من، گناهی نابخشودنی است”. برخی دیگر هم فرض می‌کنند که این دیگرانند که باید درباره‌ بدی و خوبی رفتار آنان رأی بدهند، یا ارزش آنها را تعیین کنند… بیگانه درون”، نوری به تاریکخانه این ارباب‌های خاموش می‌اندازد و چهره واقعی آنها را به ما نشان می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools