اول شخص مفرد

کتاب صوتی

کتاب صوتی اول شخص مفرد

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نیماژ

سال چاپ: 1400

شابک:

دسته بندی: داستان کوتاه

خلاصه:

اول شخص مفرد مجموعه هشت داستان کوتاه از هاروکی موراکامی، نویسنده مشهور ژاپنی است. او در تمام دنیا با داستان‌هایی شناخته می‌شود که عناصر رئالیسم جادویی را در خود دارند و ترکیبشان را عناصر فرهنگی و بومی ژاپن، ترکیبی خلاقانه و البته جذاب ساخته است. این داستان‌ها هم حس آشنای شرقی را دربردارند و هم روح ادبیات مدرن غرب در آن‌ها دمیده شده است.
در این کتاب هم هشت داستان را می‌خوانیم که این ویژگی‌ها را دارند و البته قلم روان و پخته موراکامی نیز سبب شده تا متفاوت‌تر از هر داستان دیگری شوند. همه این داستان‌ها از زبان اول شخص مفرد بیان می‌شوند و مخاطب است که باید تصمیم بگیرد آیا این داستان‌ها روایتی از یک زندگی‌اند و یا یک روایت خیالی.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی مسخ مسخ

فرانتس کافکا

کتاب صوتی بیابان تاتارها بیابان تاتارها

دینو بوتزاتی

کتاب صوتی گریز پا گریز پا

آلیس مونرو

کتاب صوتی شب های روشن شب های روشن

فئودور داستایفسکی

کتاب صوتی سوپرمارکت شبانه روزی سوپرمارکت شبانه روزی

سایاکا موراتا

کتاب صوتی شیطان به قتل می‌رسد شیطان به قتل می‌رسد

آگاتا کریستی

تازه‌های ماه‌آوا

قصه یک مادرنویسنده: هانس کریستیان اندرسنRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ گاه وقایعی دردناک آشفته حالمان می کند اما اگر به حمکت پروردگار ایمان داشته باشیم درمی یابیم آن اتفاق ناگوار در چرخه هستی اجتناب ناپذیر بوده است. ”

درد عشقنویسنده: لودرو رینزلرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب صوتی درد عشق دربرگیرنده‌ی توصیه‌های کارآمدی است که از جهان‌بینی بودایی الهام گرفته شده و می‌توان از آن‌ها برای کنار آمدن با جدایی‌های عاشقانه و سایر تجربه‌های عاطفی دردناک استفاده کرد. بودیسم پیرامون رنج حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و چه رنجی بیشتر از جدا شدن از کسانی که دوستشان داریم؟ لودرو رینزلر این جدایی را الزاماً پایان یک رابطه‌ی عاطفی قلمداد نمی‌کند. بلکه معتقد است شکست عاطفی می‌تواند سوگ عظیمی باشد که بر اثر مرگ عزیزان بر فرد عارض می‌شود. اندوه و رنجی که گاهی گمان می‌کنیم هیچ مرهمی ندارد و هرگز پایان نخواهد یافت. اما لودرو رینزلر برای کسانی که از دل‌شکستگی رنج می‌برند خبرهای بسیار خوبی دارد: آموزه‌های 2500 ساله‌ی بودا، پادزهری قطعی برای دردهای عاطفی است. و حسن این پادزهر در این است که لازم نیست شما بودایی باشید، تا این رهنمودها برای شما کار کند! ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools