قدرت بی قدرتان

کتاب صوتی

کتاب صوتی قدرت بی قدرتان
اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر نو

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: سیاسی

خلاصه:

این مجموعه‌ی ارزشمند و تاریخی که نوشته‌های بیست‌وپنج سال از زندگی نویسنده را در بر می‌گیرد، به قلم واتسلاف هاول، نمایشنامه‌نویس اهل چک که بعدتر رییس‌جمهور کشورش شد، به رشته‌ی تحریر درآمده است. کتاب صوتی قدرت بی‌قدرتان از خلال جستارها و تأملاتی پژوهیده، تکامل واتسلاف هاول را از یک نمایشنامه‌نویس سربه‌زیر به رییس‌جمهوری جسور به نمایش می‌گذارد. نوشته‌هایی که نمایانگر خیزش اشتیاقی سرکوب‌شده برای آزادی است که رژیم توتالیتر چکسلواکی را سرنگون کرد.

این مقاله به تشریح ماهیت رژیم‌های کمونیستی آن زمان و زندگی در چنین رژیمی می‌پردازد، و برای این پرسش پاسخی اندیشیده ارائه می‌کند: چگونه رژیم‌ها با ماهیت خود می‌توانند شهروندان عادی را ناراضی کنند؟ واتسلاف هاول در این کتاب به سراغ مفهومی تحت عنوان «پساتوتالیترالیسم» رفته است و از آن به‌مثابه‌ی حیوانی درّنده‌خو در پوستین دامی اهلی و بی‌خطر یاد می‌کند. وجه مشترک هرآنچه در کتاب صوتی قدرت بی‌قدرتان می‌شنوید در این است که در همه‌ی مطالب آن نشانی از سختگیری فکری، اعتقاد اخلاقی و فصاحت بی‌تکلف واتسلاف دیده می‌شود.

هنرمندان:

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ افراد کمی می‌توانند ادعا کنند سیری، وارث تاج و تخت سینترا را می‌شناسند. دخترکی با موهای کنفی رنگ که در دربار ملکه کلنته تربیت شد و توسط ویچرهای کائرمورهن آموزش دید. او قدرت جادویی‌اش را تحت سرپرستی ینفر پرورش داد و در این زمان از حمایت گرالت ویچر برخوردار بود، با این حال حتی اگر لحظه‌ای تصور کنیم سیری خوشبخت و شاد بود در اشتباهیم. کتاب صوتی حماسه‌ی ویچر - جلد چهارم: زمان خواری فرصتی است برای شناخت بیشتر این اعجوبه‌ی زمان، اثری تحسین‌برانگیز نوشته‌ی آندژی ساپکوفسکی. آن‌هایی که داستان‌های ویچر را دنبال می‌کنند احتمالا از اهمیت یک دختر نوجوان در تعجبند. چرا وجود سیری تا این حد در دنیای ویچر مهم است؟ کدام انگیزه پادشاهان و ملکه‌ها را چنین برای یافتن او حریص کرده؟ به چه دلیل هزاران سرباز در جستجوی نوه‌ی کلنته تمام قلمروها را زیرپا می‌گذارند؟ ”

ندای کوهستاننویسنده: خالد حسینیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان «ندای کوهستان» در 1952 در دهکده‌ای در افغانستان شروع می‌شود و تقریبا از همان ابتدا به شدت احساسات خواننده را درگیر می‌کند. محور اصلی کتاب داستان زندگی و روابط عبدالله، پسر 10 ساله و «پری»، خواهر سه ساله‌ و تصمیم پدرشان برای فروختن پری به خانواده‌ای بی‌فرزند است و همین اتفاق سبب گره‌خوردن روایت‌های افراد مختلف در رمان حسینی می‌شود. عبدالله که خواهرش پری را بسیار دوست دارد، او را از دست می‌دهد. پری به یک خانواده ثروتمند و بی‌فرزند واگذار می‌شود و حتی بعدها از افغانستان به پاریس می‌رود. اما عبدالله هیچ‌گاه او را فراموش نمی‌کند و البته خانواده‌اش درگیر ماجراهای مختلفی می‌شوند و خودش هم سر از کالیفرنیا در می‌آورد. حسینی در این رمان از شگردهای جدید داستان‌نویسی بهره می‌گیرد و همین امر سبب شده رمان جدیدش نسبت به آثار دیگرش، «بادبادک‌باز» و «هزار خورشید تابان»، تا حدی متفاوت باشد. ماجراهای این رمان طبق معمول داستان‌های خالد حسینی در افغانستان روی می‌دهد و نویسنده از روایت‌های تو در تو بهره می‌گیرد و راوی در مسیر داستان تغییر می‌کند. خالد حسینی درباره مضمون رمانش می‌گوید:« من شنیده بودم که زمستان‌ها ایام سختی برای خانواده‌های افغان است. مردم بسیار نگران هستند و بچه‌هایشان را از دست می‌دهند. بنابراین با این پیش زمینه، ناگهان این تصویر با شفافیت و زلالی کامل و خاصی به نظرم آمد و با خودم گفتم که این مردمان که هستند؟ به کجا می‌روند؟ جواب سوال این است: پدری بیچاره و بی‌امید در راه کابل است تا یکی از بچه‌هایش را بفروشد و این نقطه اولیه یکی از داستان‌های متعدد این کتاب است. درد و رنج جدایی برادران و خواهران از هم، بر نسل‌های بعدی و حتی سراسر قاره‌ها هم تاثیر می‌گذارد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools