نگاهی اجمالی به کتاب“ در کتاب نیلوفر و مرداب، تیچ نات هان، در متن آن حکمتی که رنچ و گنج یا گل و گل، را لازم و ملزوم یکدیگر می داند، راه هایی را برای دمساز شدن با رنج بدون مقهور شدن به وسیله آن معرفی می کند.
او در این کتاب با شفافیت و احساس طربی که اکنون دیگر مهر و امضای اوست، در مقام آموزگاری که هنر شادکامی را آموزش می دهد به ما کمک می کند تا شگفتی هایی را که هم در درون و هم در اطراف ماست بازشناسیم و از آنها اثر بپذیریم، همان شگفتی هایی که در گذر ایام آنها را بدیهی انگاشته و نسبت به آنها بی توجه شده ایم. در همین مسیر او با ما از درنگ کردن، تنفس ذهن آگاهانه و تمرکز عمیق سخن می گوید و از این می گوید که چگونه این اعمال می توانند نیروی ذهن آگاهی را در بطن زندگی هر روزی خلق یا بیدار کنند. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ این شماره کتاب شنبه روایت و داستان زندگی شش نویسنده است که برای داشتن شغل تماموقتِ نویسندگی، بیپولی و سرگشتگی فراوانی را تحمل کردند. درباره ماجراجوییهای عجیبی که از سر گذراندند حرف میزنیم و بخشهایی از نوشتههایشان را مرور میکنیم. به سیاق هر شماره همراه هم یادداشت و داستان کوتاه میشنویم که روایت داستانی این ماه را حسین پاکدل نوشته و درباره مسیری خاطرهانگیز است که او را با جادوی کلمهها پیوند داده.
ادبیات خانهای برای آرام گرفتن و لذتی بیپایان است. همراه روایتهای این شماره کتاب شنبه باشید. ”