داشتن و نداشتن

کتاب صوتی

کتاب صوتی داشتن و نداشتن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی:

ناشر: نشر افق

سال چاپ:

شابک:

دسته بندی: داستان بلند

خلاصه:

«هری مورگان» پیرمرد ساده‌دلی است که سال‌ها ناخدا بوده و به ماهیگیری می‌پرداخته اما پس از برخورد با یک گردشگر ثروتمند زندگی‌اش زیرورو می‌شود. داستان از این قرار است که هری قایق خود را به مدت سه هفته در اختیار گردشگر می‌گذارد تا او نیز پس از استفاده از قایق مبلغی را به‌عنوان کرایه به هری بپردازد اما برخلاف انتظار، گردشگر پولی به او پرداخت نمی‌کند و اعتراض هری هم بی‌نتیجه می‌ماند. این ناخدای کهنه‌کار که به هر قیمتی شده باید از پس مخارج زندگی بربیاید، تصمیم می‌گیرد به کارهای غیرقانونی مانند قاچاق انسان، الکل و یا فراری دادن مارکسیست‌ها روی بیاورد. اینجاست که مخاطب از خود می‌پرسد: آیا انسانیت برای همیشه در مقابل نیازهای مادی رنگ باخته یا هری بار دیگر ارزش انسان بودن را در قبال پول و ثروت ثابت خواهد کرد؟

کتاب صوتی داشتن و نداشتن نخستین رمانی نیست که ارنست همینگوی، نویسنده‌ی برنده‌ی جایزه‌ی نوبل، در آن از ارزش‌های انسانی برایتان می‌گوید. این نویسنده گاه در رمانی مانند «پیرمرد و دریا» زبان به ستایش اراده‌ی پایان‌ناپذیر آدمی می‌گشاید و گاهی هم در داستانی مانند کتاب پیش‌رو، مرثیه‌ای برای ارزش‌های ازدست‌رفته می‌خواند.

بشنوید:

هنرمندان:

مدت زمان اثر: 6 ساعت و 56 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

نگاهی اجمالی به کتاب

“ این شماره کتاب شنبه پرونده روانکاوی و تاثیراتی‌ست که از ادبیات گرفته یا بر نویسندگان گذاشته. زندگی چند روانکاو مهم را بررسی کردیم و بعد آشفته‌حالی و ذهن پیچیده هنرمندان و نویسنده‌ها را کاویدیم تا ببینیم رمان‌ها و داستان‌هایشان چگونه شکل گرفته‌اند. در بخش نامه‌ها به سراغ نامه‌های سیمین و جلال رفتیم و طبق روال هر شماره، می‌توانید یک داستان کوتاه و این بار از مجموعه درخشان آنتون چخوف بشنوید. ادبیات لذتی بی‌پایان، خانه‌ای برای آرام گرفتن و‌ دریچه‌ای برای تفکر است. همراه روایت‌ها و داستان‌های این شماره ما باشید. ”

جزیرهنویسنده: آلیستر مک لاودRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ برای اینکه از جزیره‌تان بیرون بروید، اول باید از آب بگذرید و خیلی ها هستند که این کار را نمی کنند یا نمی خواهند که بکنند. اگر توی جزیره باشید، احساس تک افتادگی می کنید و حس می کنید با مردمی که ساکن خاک اصلی هستند متفاوید، حتی اگر فقط چند مایل از خاک اصلی فاصله داشته باشید و بتوانید آن را ببینید. آلیستر مک لاود در جزیره کیپ برتون کانادا بزرگ شد، جایی که نیاکان اسکاتلندی اش قرن ها پیش آنجا ساکن شدند و بیشتر داستان هایش در همان جا می گذرد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools