غول درون

کتاب صوتی

کتاب صوتی غول درون

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

ضمیر ناخودآگاه شما چگونه کار می‌کند؟

نام اصلی: the Giant Inside

ناشر: نشر سپید ماه آوا

سال چاپ: ۱۳۹۴

شابک:

978-622-7057-89-8

خلاصه:

غول درون همان ضمیر ناخودآگاه است که اغلب نمی‌دانیم چگونه کار می‌کند و چگونه باید از آن استفاده کنیم؟ هدف این کتاب هم همین است. راهنما و آموزش استفاده از ضمیر ناخودآگاه برای دستیابی به موفقیت، سلامتی، خوشبختی و آرامش ذهنی شما که در اینجا جمع آوری شده است.

دانستن نحوه کارکرد ضمیر ناخودآگاه حلقه? گمشده برای دستیابی به موفقیت است. روش‌های استفاده از آن آسان است، اما اگر ندانید ضمیر ناخودآگاهتان چطور کار می‌کند، احتمالاً شکست می‌خورید. کلید موفقیت دسترسی به ضمیر ناخودآگاه از طریق یک حالت ذهنی تغییر یافته است. تکرار عبارات تاکیدی برای ضمیر ناخودآگاه در حالت نرمال و بیدار بیشتر از منفعت ضرر دارد. باید یاد بگیرید که وارد حالت مغزی طبیعی آرام بشوید تا به قلمرو ضمیر ناخودآگاه نفوذ کنید. اگر تغییر خاصی در تضاد با باورهای ناخودآگاه شما باشد، نمی‌توانید اراده کنید که تغییر کنید. می‌توانید در تمام طول روز به هدفتان فکر کنید، اما در حقیقت این کافی نیست، و می‌تواند بر علیه شما عمل کند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس فروغ بهرامی
تهیه کننده راضیه هاشمی
انتخاب موسیقی فروغ بهرامی

تاریخ تولید اثر: آذرماه 1397

مدت زمان اثر: 9 ساعت و 25 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

چرت بعد‌‌‌از‌ظهرنویسنده: تیلد باربنیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان از زبان و نگاه سگی پیر و ماده روایت می‌شود.او از زندگی‌اش درمیان انسان‌ها، ارزیابی روابط انسان‌ها با یکدیگر و روابط آن‌ها با خودش برای ما می‌گوید. درواقع نویسنده از این راه قصد دارد از زاویه ای بدیع و غیرکلیشه ای چشم اندازی به سرگذشت انسان ها بگشاید. ”

سرزمین آلوچه‌های نارسنویسنده: هرتا مولرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این رمان داستان گروهی از جوانان را روایت می‌کند که به امید یافتن وضعیت و ارتباطی بهتر، ولایت فقرزده خود را به مقصد شهر ترک می‌گویند.اما خیلی زود امیدشان درهم می‌شکند، چرا که شهر هم، درست مثل مناطق روستایی، ردپای ظلم و ستم حکومت دیکتاتوری کاملا هویداست.تمامی دوستان راوی به او خیانت کرده و یا خود را به نابودی می‌کشانند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools