کارتن‌خواب

کتاب صوتی

کتاب صوتی کارتن‌خواب

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

داستان یک زندگی در خیابان

نام اصلی: JE TAPE LA MANCHE

ناشر: کوله پشتی

سال چاپ:

شابک:

978-622-7064-82-7

دسته بندی: رمان/ اجتماعی/ تراژدی

خلاصه:

زندگی در خیابان این آزادی عمل را به من می‌دهد تا هرکجا که می‌خواهم بروم، هروقت میلم می‌کشد قهوه‌ای بخورم. بااین‌حال نمی‌دانم به‌رغم همه‌ی درد و رنج‌هایی که متحمل شده‌ام، آیا امروز توان دست‌کشیدن از این کار را دارم یا نه. دست بکشم که چه بکنم؟ کجا بروم؟ خیابان در پوست من است. رفقای گدا، مسخره‌بازی‌هایی که با آن‌ها درمی‌آوردم، برخوردهایی که اغلب با آدم‌های مهربان و خوب داشتم، روزهایی که شانس به شما رو می‌کند و عابران یک اسکناس کف دست‌تان می‌گذارند، همه‌ی این‌ها را دوست دارم. اگرچه بعضی اوقات ساعت‌ها برای دریافت یک سکه منتظر می‌ماندم، اما اوقات فراموش‌نشدنی هم داشتم.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس سروش اعتصامی
انتخاب موسیقی سروش اعتصامی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: مهرماه 98

مدت زمان اثر: 5 ساعت و 8 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

تاریخچه کوتاهی از فلسفهنویسنده: نایجل واربرتونRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب تاریخچه‌ی کوتاهی از فلسفه برای نخستین بار در سال 2011 منتشر شد. از آن جایی که نویسنده‌‌ی این کتاب فردی معتبر است، کتاب تاریخچه‌ی کوتاهی از فلسفه بعد از انتشارش به سرعت به کتابی پرفروش بدل شد و افراد زیادی از سراسر جهان این کتاب را مطالعه کردند. نایجل واربرتون این کتاب را از فیلسوفان سه‌گانه یونان یعنی سقراط و افلاطون و ارسطو آغاز می‌کند و به طور خلاصه و با داستان فلسفه‌ی هر فیلسوف را توضیح می‌دهد. آخرین فیلسوفی که واربرتون به سراغش رفته است، پیتر سینگر است. شنیدن این کتاب را به همه‌ی علاقمندان و نوآموزان رشته‌‌ فلسفه پیشنهاد می‌کنیم. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ فوتبال درباره خیلی چیزهاست، چیزهای پیچیده، متناقض و متعارض بسیار: حافظه، تاریخ، مکان، طبقه اجتماعی، جنسیت با تمامی تنوع پُرمسئله‌اش، هویت خانوادگی، هویت قبیله‌ای، هویت ملی، ماهیت گروه‌ها، هم‌گروه بازیکنان و هم‌گروه طرفداران و ... . در این کتاب سایمون کریچلی با تکیه بر مطالعات حرفه­ای‌اش در فلسف? قاره‌ای و مشاهدات و تجربیات شخصی‌اش از مربیان فوتبال، بازیکنان و طرفداران نشان می‌دهد که چرا فوتبال محبوب‌ترین ورزش این کر? خاکی است. او تحت عنوان «سوسیالیسم»، فوتبال را به سیاست گره زده و به قول خود به «بوطیقای فوتبال» می‌پردازد. او می‌نویسد «آنچه در یک تیم سازمان‌یافته رخ می‌دهد، دیالکتیک بی‌وقفه‌ای است بین فعالیت جمعی و مشترک گروه و فعالیت‌های حمایت‌گرانه و تکمیلی بازیکنانی که وجودشان تنها به واسط? تیم معنی می‌یابد.» عمق و گستر? دانش کریچلی شگفت‌آور است. روایت او را شخصیت‌هایی چون زین‌الدین زیدان، مارتین هایدگر فیلسوف و یورگن کلوپ مربی لیورپول پیش می‌برند. تفکرات دقیق فلسفی کریچلی به خوانندگان کمک می‌کند که دوباره دربار? رابطه‌شان با فوتبال فکر کنند. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools