استرس را سرکوب کن

کتاب صوتی

کتاب صوتی استرس را سرکوب کن

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده کنفورد ند
برگردان هما احمدی

نام اصلی:

ناشر: نشر لیوسا

سال چاپ: 1397

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

کتاب استرس را سرکوب کن نوشته‌ی دکتر کنفورد ند است که درباره استرس، واکنش‌ها به آن، عوامل ایجاد کننده استرس، نحوه برخورد، ایجاد افکار و اندیشه‌های مثبت، مبارزه با عوامل استرس‌زا، ترس، افسردگی و ... پرداخته می‌شود. کتاب حاضر دارای 4 فصل با عناوین «پس فکر می‌کنی همه‌چیز را درباره‌ی استرس می‌دانی»، «از واکنش استرسی به پاسخگویی آرام»، «ایمن در برابر استرس برای تمام مدت عمر»، «مبارزه با عوامل کلیدی استرس‌زا» می‌باشد. به طور کل نویسنده با ارائه 35 نسخه فوری برای تسلط بر استرس به مخاطبان خود می‌آموزد که چطور استرس و عوامل استرس‌زا را مدیریت و کنترل کنند.
این کتاب هم از جنبه‌های جسمی و فیزیولوژی و هم از نظر روانی و روحی و با یک برنامه‌ریزی درست و دقیق تبدیل به انسانی آگاه و بیدار شوند. در نهایت مطالعه و مرور تمرین‌های ارائه‌شده در کتاب به افراد این امکان را می‌دهد تا با عوامل استرس‌زا مبارزه کنند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار مریم نشیبا
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

در قلمرو وحشتنویسنده: ادگار آلن‌پوRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ادبیات گوتیک شاخه‌ای از مکتب رمانتیسیسم یا دقیق‌تر این که پیش‌رمانتیسیسم است و طلوع آن از رویکرد بشر اروپایی به عالم درون، کابوس و رؤیاهای شخصی، امیال و گرایش‌های روحی مبهم، عواطف سرکوب‌شده و ... خبر می‌دهد تا دریچه‌ای به سوی دهلیزهای تاریک و پیچ‌ در پیچ آدمی گشوده شود. در قلمرو وحشت هشت داستان برجسته گوتیک را در خود جای‌داده‌است، همراه با مقدمه‌ای موشکافانه درباره ادبیات گوتیک و ریشه‌های آن. ”

انسان در جستجوی معنانویسنده: ویکتور فرانکلRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب انسان در جست‌وجوی معنی (Man’s Search for Ultimate Meaning) در سال 1946 برای اولین بار منتشر شد. این کتاب یکی از بهترین نمونه‌های ادبی در ادبیات روانشناسانه است و روایت زندگی و نجات یافتن دکتر ویکتور فرانکل در اردوگاه کار اجباری رژیم نازی را شرح می‌دهد. فرانکل در این کتاب ابتدا خاطراتش از آشویتس را بازگو می‌کند و سپس تلاش‌ها و راهکارهایش برای زنده ماندن را توضیح می‌دهد. ویکتور فرانکل در مدت زمانی که در نیروگاه آشویتس زندانی بود، پدر، مادر، همسر و برادرش را از دست داد بنابراین به گفته خودش «درد از دست دادن» را می‌فهمد. او در کتاب انسان در جست‌وجوی معنی سعی می‌کند تا با بیان دردهایش به خواننده بفهماند که چطور می‌توان زیر بار این حجم از رنج زنده ماند. کتاب انسان در جست‌وجوی معنی در دو بخش نوشته شده است، بخش اول شامل خاطرات فرانکل از اردوگاه کار اجباری آشویتس است و بخش دوم آن مکتب تخصصی دکتر فرانکل یعنی لوگوتراپی یا معنادرمانی را توضیح می‌دهد. دکتر فرانکل در بخش دوم می‌گوید:«من تردید دارم که پزشکی بتواند پاسخی به این پرسش بدهد که معنای زندگی هر فردی چیست؟ زیرا معنای زندگی از فرد به فرد، روز به روز، ساعت به ساعت در تغییر است. از این رو، آن‌چه مهم است معنای زندگی به طور اعم نیست، بلکه هر فرد می‌باید معنی و هدف زندگی خود را در لحظات مختلف دریابد. هیچ معنای انتزاعی که انسان عمری را صرف یافتنش نماید وجود ندارد، بلکه هر یک از ما دارای وظیفه و رسالتی ویژه در زندگی است که می‌بایست به آن تحقق بخشد.» ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools