خنده در تاریکی

کتاب صوتی

کتاب صوتی خنده در تاریکی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Laughter in the dark

ناشر: نشر مروارید

سال چاپ: 1396

شابک:

978-622-6386-33-3

خلاصه:

کتاب خنده در تاریکی، رمانی نوشته ی ولادیمیر ناباکوف است که اولین بار در سال 1932 به چاپ رسید. آلبرت آلبینوس، مردی مورد احترام و متأهل، و منتقد آثار هنری است که در برلین زندگی می کند. او شیفته ی دختری هفده ساله به نام مارگو می شود که در سینما او را ملاقات می کند. آلبینوس با مارگو رابطه ای مخفیانه شکل می دهد اما همسر آلبینوس، الیزابت، وقتی مارگو نامه ای را به خانه ی آن ها می فرستد، از رابطه ی این دو آگاه می شود. نتیجه ی این اتفاق، جدایی الیزابت از آلبرت است اما آلبرت به جای فاصله گرفتن از مارگوی دردسرساز، بیشتر به او علاقه پیدا می کند. رابطه ی آن ها ادامه می یابد اما مارگو نقشه هایی در سر دارد. او می خواهد ستاره ی سینما شود و وقتی آلبینوس، او را به تهیه کننده ی فیلم های سینمایی، اکسل رکس، معرفی می کند، مارگو فرصتی را به دست می آورد که انتظارش را می کشید.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
انتخاب موسیقی آرش رستمی
کارگردان رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آبان ماه 1399

مدت زمان اثر: 7 ساعت و 45 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی وضع بشر وضع بشر

هانا آرنت

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

تازه‌های ماه‌آوا

تام سایرنویسنده: مارک تواینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ مارک تواین در این رمان کلاسیک و ماندگارش به شرح زندگی نوجوانی می‌پردازد که در کناره رود می‌سی‌سی‌پی به‌دنیا آمده و بزرگ شده‌است.تام به همراهی دوستش هاکلبری فین به دنبال خیال‌ها و نقشه‌های ماجراجویانه‌اش می‌رود و در این راه با خطراتی نیز مواجه می‌شود. ”

برای سخنرانی نیامده‌امنویسنده: گابریل گارسیا مارکزRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ یادداشت‌هایی که در این مجموعه گردآوری شده‌اند ، نوشته شده‌اند تا به صورت سخنرانی ارائه شوند و طبعا تمام دوران زندگی گابریل گارسیا مارکز را دربردارند ؛ از مقاله اول که در سال 1944 برای خداحافظی از همشاگردی‌ها در شهر زیپاکیرا نوشته‌شده‌است تا نطق آخر در آکادمی زبان و برای شاه اسپانیا در سال 2007. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools