ابهام را در آغوش بگیر

کتاب صوتی

کتاب صوتی ابهام را در آغوش بگیر

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده سوزان جفرز

نام اصلی: Embracing uncertainty

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1398

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

ابهام را در آغوش بگیر کتابی است که خواب شبانه را برای شما آسان‌تر می‌کند. اثری برای آسان‌تر ساختن رنجی که در ذهن‌تان دارید، رنجی برآمده از کوشش برای کنترل اموری که قابل کنترل نیستند، کتابی برای تبدیل زندگی به یک ماجراجویی هیجان‌انگیز به جای یک اضطراب مداوم. این اثری است برای فراهم کردن «چیزی پایدار برای چسبیدن به آن، چیزی که در جزرومد سهمگین تغییرات از بین نمی‌رود.»
انتخاب یک زندگی سرشار از هیجان و احتمالات، اولین گام برای داشتن یک ذهن سرشار از آرامش و بی‌هیاهو و کمکی به شما برای گام‌ برداشتن به مرحل? بعد و همچنین بعدی است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار آرش رستمی
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

خودتان را دوباره بسازیدنویسنده: استیو چندلرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ استیو چندلر در این کتاب به خوانندگان تأکید می‌کند که باید مالک زندگی خود باشید نه قربانی شرایط. بسیاری از ما در پیله‌ای از شخصیت زندگی می‌کنیم و گمان می‌کنیم نمی‌توانیم از آن خارج شویم. ما داستان‌هایی درباره شخصیتمان به خودمان می‌گوییم ولی در اعماق وجودمان می‌دانیم که ورای این شخصیت هستیم. با این حال بیشتر ما همه زندگی‌مان را درون شخصیت‌هایمان حبس می‌کنیم و هیچ‌وقت نمی‌دانیم که می‌توانیم این پیله را ترک کنیم. ما قربانی محدودیت‌هایی هستیم که خودمان ایجادشان کرده‌ایم. هر روز صبح به دنیایی تیره و تاریک چشم باز می‌کنیم. مشکلات بسیار زیادی دور ما حلقه زده‌اند؛ تقریباً هیچ پرتوی نوری وجود ندارد. فشار آوردن به دیواره درونی پیله بیهوده به نظر می‌رسد. چرا به خودم زحمت بدهم؟ من همینی‌ام که هستم. افرادی که یاد می‌گیرند خودشان را دوباره بسازند دیگر قربانی نیستند. ”

نگاهی اجمالی به کتاب

“ به‌عنوان بزرگسالانی که سال‌هاست نوجوانی را پشت سر گذاشته‌ایم یا حتی پدر و مادرانی که در حال حاضر، فرزند نوجوانی در خانه داریم، حتماً با مشکلات فیزیکی و روحی این دوران کاملاً آشناییم و چه بسا عبور از آن برای خودمان هم بسیار دشوار بوده است. دختران و پسران خردسال، با ورود به سال‌های نوجوانی به‌تدریج با نقش‌های اجتماعی، تغییرات فیزیکی، مشکلات و مسائل روحی مواجه می‌شوند که رویارویی با آن‌ها اگر با آگاهی همراه نباشد، می‌تواند آسیب‌های جبران‌ناپذیری به زندگی آینده‌ی ایشان بزند. اینجاست که باید از خودمان بپرسیم، به‌عنوان پدر و مادر چنین کودکان و نوجوانانی، چه وظایفی در قبال آن‌ها داریم و چطور می‌توانیم گذار از این مرحله را برایشان آسان‌تر کنیم؟ جولی ا. راس در کتاب صوتی چگونه جوجه تیغی را در آغوش بگیریم، پاسخی کارآمد و کاربردی برای این پرسش در اختیارتان قرار می‌دهد. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools