تجارت، سرعت، تفکر

کتاب صوتی

کتاب صوتی تجارت، سرعت، تفکر

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Business, Speed, Thinking

ناشر: کتابراه

سال چاپ: ۱۳۹۵

شابک:

978-622-6386-61-6

خلاصه:

بیل گیتس به خوانندگان این کتاب جذاب، آیندهای بهتر را نوید می‌دهد. او توضیح خواهد داد که دارا بودن اطلاعات بهتر و بیشتر چگونه می‌تواند باعث ایجاد شغل‌های جذابتر برای کارگران، مشتریان با دانش بیشتر و موثرتر، مدارس کارآتر و افزایش شهروندانی که بیشترین سهم را در تصمیم گیری‌های دولت‌ها دارند، شود. یک سیستم دیجیتالی به هم‌پیوسته میتواند باعث بهبود و توسعه تجارت شود. این کتاب نه تنها برای علاقه‌مندان به تجارت بلکه برای همه انسان‌ها نوشته شده‌است.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس کیان شمس
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: آذرماه 1397

مدت زمان اثر: 4 ساعت و 15 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

جنگنویسنده: لویی فردینان سلینRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتابی که انتشار آن در زمان حیات لویی فردینان سلین به وقوع نپیوست و نسخه‌ای از آن چندین دهه پس از مرگ او در سال 2021 یافت شد و در اختیار علاقه‌مندان این نویسنده‌ی صاحب‌سبک فرانسوی قرار گرفت. گفته شده است که رمان جنگ در سال 1934 و تنها دو سال پس از انتشار اثر مشهور لویی فردینان سلین با نام «سفر به انتهای شب» نوشته شده است. نسخه‌ی دست‌نویس رمان که سلین در سال 1944 آن را در آپارتمان خود رها کرده بود، توسط یک منبع ناشناس به روزنامه‌نگاری به‌نام ژان پیر تیباودات واگذار شد، سپس طی اتفاقی به سرقت رفت و بعد از آن در آگوست 2021 مجدداً در معرض دید عموم قرار گرفت. ”

پادشاهی پیر در تبعیدنویسنده: آرنو گایگرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ نویسنده در این کتاب داستان تکان‌دهنده زندگی پدرش را بیان می‌کند و به نحوی از او به مثابه انسانی سخن می‌گوید که نیروی زندگی و هوشیاری‌اش را به واسطه ابتلا به بیماری آلزایمر از دست نداده است. «گایگر» همراه با نقل داستان این زندگی پر فراز و نشیب، دوران کودکی خود را از نو کشف می‌کند. بار دیگر رابطه‌اش با پدرش دوستانه می‌شود. می‌کوشد جملات خاص او را درک کند و متوجه می‌شود پدرش هنوز صفات چندی را داراست: گیرایی، اعتماد به نفس، شوخ‌طبعی، آن هم با وجود درگیری با فقدانی جبران‌ناپذیر. کتاب پادشاهی پیر در تبعید کتابی است روشن، زنده و گاه به گاه هم خنده آور: «وقتی شش سالم بود پدربزرگ دیگر مرا نمی‌شناخت. خانه او پایین خانه ما بود. گاهی وقتی من برای رفتن به مدرسه از باغ میوه او میان‌بر می‌زدم، پشت سرم چوب پرتاب می‌کرد که به چه اجازه‌ای از باغ من رد می‌شوی. گاهی هم برعکس، از دیدنم خوشحال می‌شد، به طرفم می‌آمد. پدربزرگ درگذشت و من این ماجراها را فراموش کردم تا این‌که بیماری پدرم آغاز شد.» «آرنو گایگر» متولد سال 1968 در حال حاضر در وین زندگی می‌کند. تا به حال جوایز بسیاری به او تعلق گرفته است. از جمله جایزه کتاب سال در آلمان. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools