دختری که رهایش کردی

کتاب صوتی

کتاب صوتی دختری که رهایش کردی

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از
نویسنده جوجو مویز
برگردان شیدا رضایی

یکی از محبوب‌ترین آثار جوجو مویز

نام اصلی: The Girl You Left Behind

ناشر: نشر جامی

سال چاپ: 1395

شابک:

978-622-7057-18-8

خلاصه:

جوجو مویز در این رمان با بهره‌گیری از خاطرات و حوادث دوران جنگ جهانی دوم،حال و هوای خاصی به خواننده داده و فضاسازی بسیار زیبایی را صورت می‌دهد.همچنین به گونه‌ای زیبا و نوآورانه ، داستان خود را به صورت موازی در دو زمان متفاوت با بازه‌ی زمانی صدساله روایت می‌کند.داستان درباره‌ی دو زن با برخی ویژگی‌های مشابه است که یکی از آن‌ها به‌نام سوفی در زمان اشغال فرانسه مجبور است در غیاب شوهرش با چنگ و دندان از خانواده‌اش در برابر نازی‌ها محافظت کند و دیگری لیو نام دارد که در لندن زندگی مییکند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابرداری و میکس آرش رستمی
انتخاب موسیقی آرش رستمی
ادیتور آرش رستمی

تاریخ تولید اثر: خردادماه 97

مدت زمان اثر: 17 ساعت و 40 دقیقه

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی بخش D بخش D

فریدا مک فادن

کتاب صوتی دجله به حال تو ناله کند دجله به حال تو ناله کند

امیلی ین ملفتو

کتاب صوتی تدفین مادربزرگ تدفین مادربزرگ

گابریل گارسیا مارکز

کتاب صوتی گرگ بیابان گرگ بیابان

هرمان هسه

کتاب صوتی دزیره دزیره

آن ماری سلینکو

تازه‌های ماه‌آوا

مجله صوتی کتاب شنبه- شماره صفرنویسنده: گروه نویسندگان ماه آواRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب شنبه یک مجله‌ی شنیداری در حوزه‌ی ادبیات است و قصد داریم در هر شماره از آن از تاثیر قصه‌ها و کتاب‌ها بر جهانمان حرف بزنیم تا راهی برای لذت بیشتر از داستان‌ها و روایت‌ها باز شود و همچنین با خواندن داستان‌ها و روایت‌ها و بررسی آنچه به جغرافیای ادبیات مربوط است، خواندن نه فقط لذتی سرگرم‌کننده، که عمقی بر نگرش‌هایمان باشد. شماره‌ی صفرْ ویژه‌نامه‌ی ادبیات افغانستان است و به تاریخ معاصر قصه‌های افغان و گفت‌و‌گو درباره‌ی کتاب‌های تاثیرگذار این جغرافیا پرداختیم. بخش‌های بعدی این شماره شامل داستان کوتاه، روایتی داستانی از خاطره‌ها با صدای محمدرضا شجریان، معرفی کتاب‌های شنیدنیِ ماه و روایت‌های غیرداستانی‌ست. ”

به نام زندگینویسنده: اریک فرومRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب «بنام زندگی» For the Love of Life نوشته‌ی «اریک فروم» در سال 1986 منتشر شد. این کتاب براساس مجموعه‌ای از سخنرانی‌های رادیویی اینجامعه‌شناس به نگارش درآمده است که درباره‌ی موضوعات مختلفی که بر روی زندگی انسان تأثیرگذار است صحبت کرده است. «فروم» در این اثر از روانشناسی تا جامعه‌شناسی، از دنیای مدرن و تکنولوژی، از انسان‌ها و پیامبران سخن گفته و ابعاد و زوایای گوناگون زندگی آن‌ها را بررسی کرده است. «اریک فروم» در این اثر به نظریه‌ها و گفته‌های ارسطو، اسپینوزا، گوته، مارکس، فروید و دانشمندان دیگر هم اشاره کرده و نظریات خودش را درباره‌ی انسان مدرن و جامعه‌ی کنونی بیان کرده است. کتاب «به‌ نام زندگی» جزو کتاب‌های روانشناسی و روانکاوی است که با نگاهی عمیق مسائل و چالش‌های زندگی انسان را واکاوی کرده است و نویسنده معتقد است با روان‌درمانی بسیاری از مشکلات انسان ازجمله مصرف‌گرایی درمان می‌شود. مطالعه‌ی این اثر برای دوستداران آثار جامعه‌شناسی و فلسفی جذاب است. ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools