نگاهی اجمالی به کتاب“ پیش از سال 1930، اغلب پیشرفتهای مدیریتی در نتیجه پیشرفت علم و تکنولوژی بود. پس از جنگ جهانی دوم اغلب پیشرفتها به دلیل توجه به مسائل روانشناختیِ در ارتباط با انسانها و تعامل با آنها رخ داد. این مسئله بیانگر اهمیت روانشناسی مدیریت و و ارتباط آن با سرشت و خوی انسانی است. برایان تریسی، نویسندهی سرشناس حوزهی موفقیت و روانشناسی، در کتاب راههای موثر برای ایجاد انگیزه با بررسی عوامل روانشناسی درگیر در میزان کارآیی و سوددهی تفاوتهای قابل توجه در موفقیتهای سازمان را بیان کرده است. مطالعه این کتاب به مدیران کمک میکند تا یک محیط کاری سالم و رو به رشد را برای جذب افراد با استعداد خلق کنند و با از میان برداشتن موانع و مشکلات رایج، باعث پیشرفت و سودآوری شرکت شوند. ”
نگاهی اجمالی به کتاب“ کتاب آیا انسان پیروز خواهد شد اثر اریک فروم روانشناس و نظریهپرداز آلمانی است. این کتاب در دستهی کتابهای سیاسی با محوریت جهانی است. عزت الله فولادوند این کتاب را به فارسی برگردانده است و انتشارات مروارید آن را اولین بار در سال 1362 در 341 صفحه منتشر کرده است.
عنوان این کتاب از خطابهی نویسندهی بزرگ آمریکایی ویلیام فاکنر گرفته شده است. در سال 1950 فاکنر در مراسمی به مناسبت پذیرش جایزهی ادبی نوبل اعلام کرد: «تراژدی ما امروز ترسی جسمی و جهانی و همگانی است... دیگر از مشکلات روح سخنی نیست. تنها این سؤال است که کی از هم پاشیده خواهیم شد؟ او سپس به مردان و زنان جوانی که قلم در دست میگیرند هشدار داد که بدون این حقایق هر داستانی ناپایدار و محکوم به نیستی است و نویسندگان تا اینها را دوباره نیاموزند چنان خواهند نوشت که گویی در میان آدمیان ایستادهاند و انقراض انسان را مینگرند...» و بعد در جملهای که طنین آن بلافاصله در سراسر عالم پیچید، در بیان ایمان خود به آینده افزود: «من از پذیرش انقراض انسان سر باز میزنم... من به قبول این سخن گردن نمینهم. اعتقاد من بر این است که انسان نه تنها پایدار خواهد ماند، بلکه پیروز خواهد شد.» ”