سفرهای‌گالیور

کتاب صوتی

کتاب صوتی سفرهای‌گالیور

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"سفرهایی جذاب و ماجراجویانه در سرزمین‌های خیالی و فانتزی"

نام اصلی: Gulliver's Travels

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1391

شابک:

978-622-7057-11-9

دسته بندی: رمان/ اجتماعی/ تخیلی

خلاصه:

داستان از زبان دریاموردی به نام گالیور روایت می‌شود و او به شرح سفرهایش به سرزمین‌های ناشناخته و ساکنان عجیب و غریب آن در چهارگوشه جهان می‌پردازد.

بشنوید:

هنرمندان:
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
صدابرداری و میکس کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: اردیبهشت 97

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 15 دقیقه

توجه به طنز و شیرینی داستان و ماجراهایش در اجرا.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

خانم اسمیلا و حس برفنویسنده: پیتر هوگRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ اسمیلا جسپرسن، بیشتر از آن که به عشق بیاندیشد، به برف و یخ فکر می کند. او در دنیایی از اعداد، علوم و خاطرات زندگی می کند؛ غریبه ای عجیب و مرموز در سرزمینی ناآشنا. و حالا اسمیلا مطمئن است که از جنایتی هولناک پرده برداشته است. این اتفاق در روزی برفی در کپنهاگن روی داد. پسری شش ساله از بالای ساختمانی سقوط کرده و جانش را از دست می دهد. پلیس خیلی زود و زمانی که هنوز بدن پسرک گرم است، عامل مرگ را حادثه ای غیرعمد اعلام می کند. اما اسمیلا می داند که سقوط همسایه ی کم سن و سالش، تصادفی ساده نبوده است. او خیلی زود رد سرنخ هایی به آشکاری جای پایی در برف را می گیرد و اطلاعاتی از حادثه به دست می آورد. اسمیلا به خاطر پسرک و البته خودش، سفری نفس گیر به دنیایی از دروغ ، اطلاعات فاش شده و خشونت را آغاز می کند که درنهایت به برف و یخ ختم می شود؛ اسراری عجیب و باورنکردنی که زیر لایه ای از یخ پنهان شده اند. ”

عین عاشقینویسنده: حسین وحدانیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ما محتاج رعایتیم انگار، چه وقتی معشوقیم و کسی دوستمان می‌دارد، چه وقتی عاشقیم و کسی را دوست می‌داریم. ما، همین ما که می‌توانیم در این آشفته‌بازار فروش عشق‌‌های یک‌بارمصرف در رنگ‌ها و اندازه‌ها و مدل‌های گوناگون، با یک پیامک سر‌و‌ته یک رابطه را هم بیاوریم یا کهنه‌ای را نو کنیم، دلمان رعایت می‌خواهد؛ رعایت شدن، رعایت کردن. رعایت، همان چیزی است که ما توی زندگی‌هامان گمش کرده‌ایم. همان که گم‌شدنش گلدان‌هایمان، آدم‌هایمان، عشق‌هایمان را خشکانده‌است ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools