سفرهای‌گالیور

کتاب صوتی

کتاب صوتی سفرهای‌گالیور

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

"سفرهایی جذاب و ماجراجویانه در سرزمین‌های خیالی و فانتزی"

نام اصلی: Gulliver's Travels

ناشر: نشر ثالث

سال چاپ: 1391

شابک:

978-622-7057-11-9

دسته بندی: رمان/ اجتماعی/ تخیلی

خلاصه:

داستان از زبان دریاموردی به نام گالیور روایت می‌شود و او به شرح سفرهایش به سرزمین‌های ناشناخته و ساکنان عجیب و غریب آن در چهارگوشه جهان می‌پردازد.

بشنوید:

هنرمندان:
انتخاب موسیقی رضا عمرانی
صدابرداری و میکس کیان شمس
تهیه کننده راضیه هاشمی

تاریخ تولید اثر: اردیبهشت 97

مدت زمان اثر: 1 ساعت و 15 دقیقه

توجه به طنز و شیرینی داستان و ماجراهایش در اجرا.

...

...

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

تازه‌های ماه‌آوا

تلفن بی‌موقعنویسنده: ریموند کارورRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ ساعت سه بعد از نیمه شب زنگ تلفن در خانه میپیچد."جک "با فریاد همسرش از خواب می‌پرد و می‌رود گوشی را برمی‌دارد.آن سوی خط صدای زنی مست می‌آید که می‌خواهد با مردی به نام " باد" صحبت کند.جک با عصبانیت گوشی را می‌گذارد.این اتفاق یکی دوبار دیگر می‌افتد.جک و آیریس که حسابی بی‌خواب شده اند تا خود صبح توی تختخواب از چیزهایی حرف می‌زنند که تا بحال نگفته بودند و تازگی دارد.در حالی که صبح روز بعد کار و زندگی روزمره دوباره در انتظار آنان است. ”

نام ناپذیرنویسنده: ساموئل بکتRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ کتاب صوتی نام ناپذیر به سبک جلدهای قبل ادامه‌ی روایتی نامتعارف و غیرخطی است. یک راوی ناشناس با صدای بلند افکارش را به زبان می‌آورد و خاطراتی را از سال‌ها و وقایع دور تا این لحظه دنبال می‌کند که ناگهان مقابل مالون قرار می‌گیرد. شخصیت اصلی کتاب دوم، بی‌تفاوت از کنار او رد می‌شود و این سوال را برای شنوندگان به وجود می‌آورد که آن‌ها دقیقا در چه فضایی قرار دارند. سپس مالوی از راه می‌رسد. گویی او هم اینجاست، یا حداقل گمان راوی چنین است... . ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools