دیگر نویسندگان نویسنده استیو اسلومن (1)ماشادو دآسیس (1)مگ اشنایدر (1)الکساندر دوما (1)اندرو متیوس (1) برگردان ابوالفضل اللهدادی (3)معانی شعبانی (1)وجیهه آیتالهی (2)مجتبی اسماعیلزاده (1)راضیه عبدلی (2)
تازههای ماهآوا سنگفرش هر خیابان از طلاستنویسنده: کیم وو چونگنگاهی اجمالی به کتاب“ در تجارت هیچگاه نیابد 1 و 1 را جمع کنی و حاصلش 2 باشد، باید 1 و 1 را تبدیل به 10 کنی. ” داستانهای بامزه1نویسنده: اندرو ماتیوزنگاهی اجمالی به کتاب“ مجموعهای متنوع و پربار از داستانهای فوقالعاده دلنشین و سرگرم کننده از بهترین نویسندگان کودک. ایدهآل برای قصهخوانی و بازخوانیهای مکرر. ”
سنگفرش هر خیابان از طلاستنویسنده: کیم وو چونگنگاهی اجمالی به کتاب“ در تجارت هیچگاه نیابد 1 و 1 را جمع کنی و حاصلش 2 باشد، باید 1 و 1 را تبدیل به 10 کنی. ”
داستانهای بامزه1نویسنده: اندرو ماتیوزنگاهی اجمالی به کتاب“ مجموعهای متنوع و پربار از داستانهای فوقالعاده دلنشین و سرگرم کننده از بهترین نویسندگان کودک. ایدهآل برای قصهخوانی و بازخوانیهای مکرر. ”
دستهبندیها قالب شعر (16)مجموعه داستان کوتاه (55)ادبی هنری (30)مجموعه داستانک (2)ادبی عرفانی (13)داستان بلند (56) ژانر دلهره آور (19)فراواقعی (9)تراژدی (45)کمدی (12)عاشقانه (36)کودک و نوجوان (45)