شاد ماندن در روزگاران سخت

کتاب صوتی

کتاب صوتی شاد ماندن در روزگاران سخت

دوستان عزیز ماه آوا

از ابتدای مهرماه سال ۱۴۰۰ خرید محصولات ماه آوا تنها از طریق پلتفرمهای فروش کتاب صوتی امکان پذیر خواهد بود

اثری از

نام اصلی: Happiness In Hard Times

ناشر: نشر نسل نواندیش

سال چاپ: 1396

شابک:

دسته بندی: روانشناسی

خلاصه:

کتاب شاد ماندن در روزگاران سخت اثر اندرو متیوس، درباره‌ی بازگشت به زندگی از قعر شکست‌ها و ناکامی‌ها، آشنایی با تفکر انسان‌های خوشبخت و گام برداشتن در مسیر خوشبختی است. شاد ماندن در روزگاران سخت، نقشه راه خوشبختی شماست.
کتاب شاد ماندن در روزگاران سخت به شما می‌آموزد که چگونه علیرغم همه مشکلات، احساس خوشبختی کنید و چگونه خود را در هر شرایطی دوست بدارید.
اندرو متیوس در این کتاب داستان زندگی انسان‌هایی را بیان می‌کند که با بیماری و اعتیاد و سرنوشت جنگیده‌اند اما هرگز تسلیم نشده‌اند.

بشنوید:

هنرمندان:
صدابردار مریم نشیبا
تهیه کننده راضیه هاشمی

دیدگاههای کاربران

تعداد دیدگاه: 0

(برای ارسال دیدگاه حتما باید عضو سایت ماه آوا باشید)

کتاب صوتی قدرت قدرت

راندا برن

کتاب صوتی صراحت بیان صراحت بیان

جودی مورفی

کتاب صوتی وابی سابی وابی سابی

نوبوئو سوزوکی

کتاب صوتی درد عشق درد عشق

لودرو رینزلر

کتاب صوتی قهرمان قهرمان

راندا برن

تازه‌های ماه‌آوا

سرزمین آلوچه‌های نارسنویسنده: هرتا مولرRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ این رمان داستان گروهی از جوانان را روایت می‌کند که به امید یافتن وضعیت و ارتباطی بهتر، ولایت فقرزده خود را به مقصد شهر ترک می‌گویند.اما خیلی زود امیدشان درهم می‌شکند، چرا که شهر هم، درست مثل مناطق روستایی، ردپای ظلم و ستم حکومت دیکتاتوری کاملا هویداست.تمامی دوستان راوی به او خیانت کرده و یا خود را به نابودی می‌کشانند. ”

دو دنیانویسنده: گلی ترقیRating Star
نگاهی اجمالی به کتاب

“ داستان دودنیا مجموعه داستانی است که 7 داستان از گلی ترقی را در خود جای‌داده است. این کتاب را گلی ترقی در ادامه‌ی کتاب خاطره‌های پراکنده نوشته است. به گفته‌ی گلی ترقی داستان‌های «اتوبوس شمیران»، «خانه مادربزرگ» و «دوست کوچک» که در خاطرات پراکنده منتشرشده‌اند درواقع متعلق به این کتاب است. علاوه بر این داستان پدر که قبلاً در کتاب خاطرات پراکنده منتشرشده بود، در این کتاب کامل شده و دوباره منتشرشده است. گلی ترقی در مقدمه‌ی کتابش گفته است: «امیدوارم روزی در آینده همه این داستان‌ها که مجموعه پیوسته‌ای از خاطرات یک دوره‌اند، یکجا منتشر شوند زیرا این داستان‌ها را می‌توان فصل‌های یک رمان شمرد.» داستان‌های این کتاب به‌صورت اول‌شخص نوشته‌شده‌اند. لحن داستان بسیار روان و خودمانی است و ادبیات عامه در آن به چشم می‌خورد. داستان‌ها پیچیده نیستند و تنها روایت‌هایی روزمره و آشنا از زندگی مردمان نیم‌قرن قبل ایران است ”

Local Business Directory, Search Engine Submission & SEO Tools